Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Znáte někdo soudruha?

<< < (2/12) > >>

Vader:

--- Citace: nillbert kdy  8. Května 2007, 12:17:39 ---Sám sobě se divim že jsem ten blekot dočet do konce :-/

--- Ukončit citaci ---

Ja jsem do do konce nedocetl, cist nektere blaboly je proste nad moje schopnosti  :-\

V.Neckar jr:
Stwora už to vrazil na Zvědavce. Stylisticky dost slabota, ale některé postřehy zajímavé. MedaBeda  se v komentářích udiveně ptá jak se nemohlo členovi KSM líbit v marxistické zemi (to je tam těch kibuců tolik?  ??? ;D).

Scooolie:
Stwora už zase odněkud ukradl článek? Nedávno ukradl jeden od Andreje Matela, co vyšel na Deletu.sk, teď zase tohle...

Inu jaký majitel, takový web. Jak se to říká? Kdo krade, ten lže?

V.Neckar jr:

--- Citace: Scooolie kdy 17. Května 2007, 21:18:04 ---Stwora už zase odněkud ukradl článek? Nedávno ukradl jeden od Andreje Matela, co vyšel na Deletu.sk, teď zase tohle...

--- Ukončit citaci ---

Nevím jak to bylo s tím Deletem ale tady výslovně uvadí že originál je na webu KSM. Možná se pletu ale Stwora v minulosti uveřejnil články bez uvedení zdroje.

Scooolie:

--- Citace: V.Neckar jr kdy 17. Května 2007, 22:17:16 ---
--- Citace: Scooolie kdy 17. Května 2007, 21:18:04 ---Stwora už zase odněkud ukradl článek? Nedávno ukradl jeden od Andreje Matela, co vyšel na Deletu.sk, teď zase tohle...

--- Ukončit citaci ---

Nevím jak to bylo s tím Deletem ale tady výslovně uvadí že originál je na webu KSM. Možná se pletu ale Stwora v minulosti uveřejnil články bez uvedení zdroje.

--- Ukončit citaci ---

To, že napíši, odkud jsem něco ukradl ještě neznamená, že to není krádež. K přetisku je nezbytný souhlas autora, popř. daného webu - pokud má na základě dohody s autorem právo dále dávat souhlas k přetisku.

Od nás z redakce byl dotaz jak na Andreja Matela, tak na Delet a oba potvrdili, že souhlas k přetisku nedali.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi