Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Znáte někdo soudruha?
Scooolie:
Znáte někdo mladého soudruha DŠE, co "rád cestuje", "říkají mu Žid" a "má několik kamarádů Židů", avšak soudružsky nemá rád sionismus?
https://www.ksm.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1068&Itemid=89
Vader:
To "S" v signature zavani Stefkem. Ale asi se mylim. Stefek byl *CENSORED*, kvuli kteremu odesla z KSM spousta dobrych lidi. Se svou timurovskou partou chodil s rudym praporem po Praze a skandovali "Jednou prijde den, kdy s vami skoncujem". Tak takhle tedy ne, soudruzi...
mrstejskal:
Neznám - a nemám pocit, že bych o něco přišel. Jediné, co se mu povedlo je, že mi na V-Day zkazil snídani. Mám poslední dobou čím dál větší problém s tím, když mě - demokraticky smýšlejícího všeobecného sionistu konzervativního zaměření - nějaký bolševik, tedy prokazatelný extremista, označuje za stoupence fašizujícího hnutí.
nillbert:
Sám sobě se divim že jsem ten blekot dočet do konce :-/ ....kams nás to Skůlosi poslal?! :-)
Mimochodem - stačí úředníkovi říct - a razítko do pasu nedá, dá ho na zvláštní list co se jen do pasu vloží - to kdyby chtěl někdo mocí mermo do Íránu jet ....což nedoporučuju - brzo tam vtrhne nebeská jízda :-)
Další nesmysly ani nebudu komenovat.
nillbert:
propo:
nebudeme nějak komentovat toho Sarka? Co na to vůbec všichni řikáte? :-)
...snad by šlo dát aspon do výroků dne to co o něm řekl Bibi :-)
("konečně přítel Izraele" ...nebo tak nějak - já to přesně nečet - jen jsem to včera slyšel v ústním podání)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi