Judaismus > Rabín odpovídá na Vaše dotazy

mleko ne-mleko a maso

<< < (10/11) > >>

gvodrazka:
 ;)
To Zoom:
Číňané mají pořekadlo: učení za mlada - tesání do skály, učení ke stáru - psaní do písku... ;D

petahyah:

--- Citace: gvodrazka kdy 12. Března 2009, 09:40:52 --- ;)
To Zoom:
Číňané mají pořekadlo: učení za mlada - tesání do skály, učení ke stáru - psaní do písku... ;D

--- Ukončit citaci ---

To je chytré, proto už se nic "moudrého" nechci učit, v mládí jsem se toho naučil od "moudrých" rabínů dost. Čím víc mě předávali svá "moudra", tím více jsem pochyboval.  ;D  >:D

petahyah:

--- Citace: Vader kdy 12. Března 2009, 09:31:42 ---
--- Citace: Elazar kdy 12. Března 2009, 07:52:14 ---To je zajímavé, jak některé věci si pamatujete mimořádně dobře.  ;D

--- Ukončit citaci ---

Pravdu dite. IMHO je Petahyah jen zapskly (neni na mne soudit ho proc, treba ma opravdu duvod), nikoli skleroticky.
Zoom radila dobry lek : ucit se (psano jednou, nikoli 3x  :D )

--- Ukončit citaci ---

Nesouhlas nemusí být zapšklost.

Vader:

--- Citace: petahyah kdy 12. Března 2009, 09:49:14 ---...proto už se nic "moudrého" nechci učit, v mládí jsem se toho naučil od "moudrých" rabínů dost. Čím víc mě předávali svá "moudra", tím více jsem pochyboval.  ;D  >:D

--- Ukončit citaci ---

Takze nikoli skleroza, ale neochota se ucit. Nezapominejte Petahyahu, ze ucit se lze i veci cloveku nelibe. A pochybovani by byla jen a jen vase vec, pokud byste veci nekomolil  8)

zoom:
gvodrazka: a voni si myslej že když to platí na Číňany, že to nutně musí platit na nás.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi