Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
AKTUALITY VSEHO DRUHU NESOUVISEJICI S IZRAELEM
Scooolie:
--- Citace: Vader kdy 20. Dubna 2009, 07:59:43 ---
--- Citace: Scooolie kdy 20. Dubna 2009, 01:32:03 ---Nerozumím, o čem hovoříš. Tydlitátové prohlásila, že nežijeme v normálních poměrech, protože soud osvobodil člověka, proti němuž byly důkazy získány nezákonně. Já si naopak myslím, že to je naprosto správné a že nenormální by bylo, kdyby soud takového člověka - i přesto, že důkazy byly opatřeny nezákonně - odsoudil. A vyvolává ve mě údiv, co vlastně Tydlitátová žádá...
--- Ukončit citaci ---
Takze zajdeme az k takovym absurditam, ze pan X v nedeli vecer hodi do popelnice, ktera stoji jeste 20 centimetru na jeho pozemku, pulku sve manzelky, a policie tento dukaz nesmi zpracovat, protoze si nestihne do ranniho svozu odpadku a mrtvol sehnat od bleskurychle pracujiciho soudce povoleni ? A pan X se bude strasne smat, az ho soud osvobodi na zaklade toho, ze pulku manzelky tam mohl hodit kdokoliv, vcetne policie, protoze popelnice je prece pred plotem.
Clovece, ja ti nevim, kdo z nas dvou tu trpi vetsimi predsudky a deformaci z kontaktu... :D
--- Ukončit citaci ---
To co říkáš je absurdní nesmysl. V tomto případě nešlo o vraždu, ale o poměrně banální trestný čin, a trvalo to 1,5 roku.
V tvém případě by prostě stačilo, aby policie zajistila tu popelnici, jakmile překročí hranice pozemku - tj. jakmile ji popelář, který k tomu je oprávněný, vytáhne na silnici. Navíc povolení ke vstupu na pozemek vydá kterýkoliv SZ.
Představa policie, která leze bez povolení kam chce s dělá si co chce, zní velmi sovětsky. Tahle doba je už doufám za námi.
Vader:
A pointa je jasna : pulku mrtvoly dali do nakladaku popelari.
kastanekjan:
Já mám technický problém, při vkládání obrázku do příspěvku se zobrazí HTML příkaz IMG, a po vložení cesty k obrázku se tento nezobrazí a zobrazí-li se ve výsledku nemám odvahu zkoušet, abych tam neposlal nějaký paskvil.
Vader:
Vyzkousejte funkci "nahled", a kdyby ani potom nic, ozvete se mi i s blizsim popisem pres PM, ok? Nejak to vyresime.
Vader:
Tak jsem pred chvili skouknul cast tiskovky Strany Zelenych a udelalo se mi nevolno. Prave hovorilo knize, vuci jeho projevu nic nemam, je to koneckoncu politik. Pak se ale chopila mikrofonu i slova jakasi herecka vypadajici na 200 lete kulatiny, nevim jak se jmenuje a neni to dulezite. Ona jak dosahne 220ti a zmizi, stejne si ji nebude nikdo pamatovat. Osobne kdyz ji vidim, pak vypinam TV nebo skartuji DVD (pokud neni z pujcovny). Prohlasila, ze mluvi jako "osobnost kultury" a vratila malem muj obed zpet na stul. Prohlasila, ze je prece uplne jedno, ze pi. Jacques netusi, co je to biomasa, zato vsak pry mela dva krasne projevy pri volbe prezidenta.
Az budu delat do obrany za Stranu Warlordu, mam precedens. Nic se nebudu stydet nevedet, co je stihacka a nad slovem bombarder se na 5 minut zaseknu. Hlavni je, ze budu mit v rukavu jednu dve slohove prace, zvane projev. Mam na to i program a la dada, snemovna stejne bude hlucet a spat, a nakonec mi freneticky zatleskaji.
Je mi na bliti >:(
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi