Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

AKTUALITY VSEHO DRUHU NESOUVISEJICI S IZRAELEM

<< < (4/9) > >>

Elazar:

--- Citace: Vader kdy 18. Dubna 2009, 20:11:25 ---
--- Citace: Elazar kdy 18. Dubna 2009, 19:13:21 ---Když zabiju člověka za účelem zskání jeho vzorku DNA, díky čemuž dokážu, že dotyčný člověk spáchal vraždu, bude to snad OK? Ne. Nejspíš o takový svět madam tydlitátová usiluje...

--- Ukončit citaci ---

Hmmm, a k teto hluboke myslence jste dospel jak ?

--- Ukončit citaci ---

Docela jednoduše. Nemůžeme přece někoho odsoudit podle nějakého zákona, pokud sami důkazy nasbíráme nezákonnou cestou.

zoom:
No jo, jedna věc je zákon a jedna věc je spravedlnost. Vůběc se mi nelíbí, že píšu co píšu, ale napsat to asi musím. Všichni správně předpokládáme, že Demjaňuk se přinejmenším spolupodílel na vraždách tisíců židů, ale přesto ho izraelský soud osvobodil pro nedostatek důkazů, obhajoval ho izraelský obhájce, což je podle mého názoru neprofesionálního strašný průšvih. Žid ochrání vraha židů před židovským soudem. Ovšem v ČR by se asi měli zákonodárci vytvořit podmínky, aby se neopakovali takove situace jako s tim lumpem Sedlačkem a s nemožností zakázat neonacisitcké pochody.

Scooolie:

--- Citace: Vader kdy 18. Dubna 2009, 14:15:54 ---
--- Citace: Scooolie kdy 18. Dubna 2009, 01:39:12 ---Takže podle Tydlitátové  by bylo normální, aby byli lidé odsuzováni na základě procesně vadně získaných důkazů. Pak by žila v normálních poměrech  :P Děkuji nechci.

--- Ukončit citaci ---

Takze podle tebe jsou temer jakekoliv dukazy proti nacistum a fasistum nepouzitelne. Gratuluji, jen tak dal. Hlavni je, ze cokoliv a jakkoliv ziskane a i vymyslene proti komunistum se ti desne libi. A nezapomen verit bulvaru, Blesk, Sip a Aha ti dodaji spravne informace.

--- Ukončit citaci ---

Nerozumím, o čem hovoříš. Tydlitátové prohlásila, že nežijeme v normálních poměrech, protože soud osvobodil člověka, proti němuž byly důkazy získány nezákonně. Já si naopak myslím, že to je naprosto správné a že nenormální by bylo, kdyby soud takového člověka - i přesto, že důkazy byly opatřeny nezákonně - odsoudil. A vyvolává ve mě údiv, co vlastně Tydlitátová žádá...

Scooolie:

--- Citace: zoom kdy 18. Dubna 2009, 23:14:19 ---No jo, jedna věc je zákon a jedna věc je spravedlnost. Vůběc se mi nelíbí, že píšu co píšu, ale napsat to asi musím. Všichni správně předpokládáme, že Demjaňuk se přinejmenším spolupodílel na vraždách tisíců židů, ale přesto ho izraelský soud osvobodil pro nedostatek důkazů, obhajoval ho izraelský obhájce, což je podle mého názoru neprofesionálního strašný průšvih. Žid ochrání vraha židů před židovským soudem. Ovšem v ČR by se asi měli zákonodárci vytvořit podmínky, aby se neopakovali takove situace jako s tim lumpem Sedlačkem a s nemožností zakázat neonacisitcké pochody.

--- Ukončit citaci ---

"Všichni správně předpokládáme"? Mohu vědět, kdo "všichni" a proč? Já nic takového nepředpokládám. A izraelský soud prohlásil, že tím, kdo prokazatelně vraždil, byl někdo jiný. Možná že tomu tak nebylo a byl to Demjanjuk, jen se nepodařilo to prokázat. Ale to nic nemění na tom, že žasnu, na základě čeho "všichni předpokládáme"... To napsali v Jediot Achronot, že to byl on a proto je to pravda?  Nebuďme sovětští lidé - Правда написала, радио сказалo...

Židovský obhájce dělal svoji práci a hájil člověka. Pokud věděl, že to je vrah a přesto ho hájil,pak je to otázka jeho svědomí. Ale klidně také mohl být o nevinně svého klienta přesvědčen.

Vader:

--- Citace: Scooolie kdy 20. Dubna 2009, 01:32:03 ---Nerozumím, o čem hovoříš. Tydlitátové prohlásila, že nežijeme v normálních poměrech, protože soud osvobodil člověka, proti němuž byly důkazy získány nezákonně. Já si naopak myslím, že to je naprosto správné a že nenormální by bylo, kdyby soud takového člověka - i přesto, že důkazy byly opatřeny nezákonně - odsoudil. A vyvolává ve mě údiv, co vlastně Tydlitátová žádá...

--- Ukončit citaci ---

Takze zajdeme az k takovym absurditam, ze pan X v nedeli vecer hodi do popelnice, ktera stoji jeste 20 centimetru na jeho pozemku, pulku sve manzelky, a policie tento dukaz nesmi zpracovat, protoze si nestihne do ranniho svozu odpadku a mrtvol sehnat od bleskurychle pracujiciho soudce povoleni ? A pan X se bude strasne smat, az ho soud osvobodi na zaklade toho, ze pulku manzelky tam mohl hodit kdokoliv, vcetne policie, protoze popelnice je prece pred plotem.
Clovece, ja ti nevim, kdo z nas dvou tu trpi vetsimi predsudky a deformaci z kontaktu...  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi