Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (17/76) > >>

Scooolie:
S Vodníkem souhlasím. A ač se s ním jinak přu do krve o kde co, tak označit ho za Biľaka je vskutku nechutné. Dělat z něj pologramotného rusínského bolševika, toť vskutku urážka.

Vodník:

--- Citace: Vader kdy 22. Února 2009, 19:30:19 ---...s Vodnikem v zasade naprosto nesouhlasim,
--- Ukončit citaci ---
Smím vědět konkrétně v čem?

martindeporres:
Vodník: výborně, skvělé, bravisssimo  :D. Souhlasíte-li s mým syllogismem (a to jsem hodně rád), tak tady celou dobu obhajujete akci nějaké organizace, jejíž samotná existence je i podle vás protiprávní. Vy tady obhajujete něco protiprávního.  To bych od Vás rozhodně nečekal.  Jó, život má mnohá překvapení. ;)

martindeporres:
P.s. vodník:  jestli nácek vstoupí do svazu chovatelů činčil nebo zahrádkářů  a tam bude bojovat za vyšší výkupní ceny kůži nebo jablek, je mi naprosto jedno. Není mi jedno, když nácek bude chtít zakládat politickou organizaci s nacistickou ideologií. A pokud ji založí, bude mi vadit i protest téhle organizace na jakékoliv téma, protože taková organizace podle práva nikdy neměla být založena.

martindeporres:
Vader. O.K. Už nikoho nebudu nikdy nikoho  s nikým srovnávat, jakkoliv se mi budou zdát jeho  názory mimo mísu a logika ujetá.  Hluboce se vám za to omlouvám.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi