Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Scooolie:
S Vodníkem souhlasím. A ač se s ním jinak přu do krve o kde co, tak označit ho za Biľaka je vskutku nechutné. Dělat z něj pologramotného rusínského bolševika, toť vskutku urážka.
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 22. Února 2009, 19:30:19 ---...s Vodnikem v zasade naprosto nesouhlasim,
--- Ukončit citaci ---
Smím vědět konkrétně v čem?
martindeporres:
Vodník: výborně, skvělé, bravisssimo :D. Souhlasíte-li s mým syllogismem (a to jsem hodně rád), tak tady celou dobu obhajujete akci nějaké organizace, jejíž samotná existence je i podle vás protiprávní. Vy tady obhajujete něco protiprávního. To bych od Vás rozhodně nečekal. Jó, život má mnohá překvapení. ;)
martindeporres:
P.s. vodník: jestli nácek vstoupí do svazu chovatelů činčil nebo zahrádkářů a tam bude bojovat za vyšší výkupní ceny kůži nebo jablek, je mi naprosto jedno. Není mi jedno, když nácek bude chtít zakládat politickou organizaci s nacistickou ideologií. A pokud ji založí, bude mi vadit i protest téhle organizace na jakékoliv téma, protože taková organizace podle práva nikdy neměla být založena.
martindeporres:
Vader. O.K. Už nikoho nebudu nikdy nikoho s nikým srovnávat, jakkoliv se mi budou zdát jeho názory mimo mísu a logika ujetá. Hluboce se vám za to omlouvám.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi