Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vodník:
Leho: sice jste pěkně demonstroval, jak si představujete Vy tu demogracii (ta brokovnice - to jsou ty "checks and ballances", o kterých jste tuhle psal?), nicméně z Vašeho příspěvku nikterak nevyplývá, proč je moje logika pokřivená.
Elazar:
--- Citace: leho kdy 21. Února 2009, 19:18:32 ---
--- Citace: martindeporres kdy 21. Února 2009, 07:40:06 ---Vodník: vaše logika je skutečně excelentní. Podobnou kdysi používal jeden politik. Tuším,že se jmenoval Biľak. ;D
--- Ukončit citaci ---
Jeho logika je skutečně pokřivená, ale je nutno napsat proč. Nechat nácky na pokoji, pokud zrovna nehajlují, je sebevražedné chování, to je samozřejmé. Oni nacisté v Německu také nebyli 100%-ně špatní, například se pěkně starali o domácí zvířenu a byli to němečtí vlastenci, kteří značně pozvedli ekonomiku, že ano. Přesně jako dnešní čeští náckové, tak v Německu během volební kampaně také nijak nezdůrazňovali, že mají v programu likvidaci Židů a kohokoliv, kdo s nimi nesouhlasí. S takovým programem by nikdy volby nevyhráli a komunisté samozřejmě jsou v rudém kabátě to samé. Jak už jsem napsal, pokud by se tahle pakáž objevila před mým domem, tak vytáhnu na ně brokovnici a pokud by se tak dělo na veřejném prostranství, tak by policie měla udělat totéž...
--- Ukončit citaci ---
Leho, jestli existuje něco jako nahrávka na smeč, tak jste ji právě názorně předvedl. Ach jo...
Game set match Vodník
zoom:
Vodník a Leho, oba v podstatě jste ve stejné situaci, protože ani jeden ze států ve kterých žijete v rámci demokratických principů neumožní 'poslání k čertu' ani nácků ani nikoho jiného extrémistického. Viz poslední demonstrace proti Izraeli, když tak se trochu pokusil udělat pořádek v Gaze. A pokud vím, tak Hamas je na seznamu teroristických organizací a všude v demokratických zemích proběhly demonstrace na podporu tohoto hnutí, takže jak to je? Jaká je z právního hlediska situace člověka který jde na demonstraci na podporu teroristické organizace?
leho:
--- Citace: Vodník kdy 21. Února 2009, 19:36:47 ---Leho: sice jste pěkně demonstroval, jak si představujete Vy tu demogracii (ta brokovnice - to jsou ty "checks and ballances", o kterých jste tuhle psal?), nicméně z Vašeho příspěvku nikterak nevyplývá, proč je moje logika pokřivená.
--- Ukončit citaci ---
Zajímavé a smutné. Hlavně proto, že ani potomci obětí největšího zločinu lidstva nechápou, proč se tak vlastně stalo. Takže si to zopakujme: Nacisté jsou OK pokud NA VEŘEJNOSTI nehajlují a demostrují za svá demokratická práva a o nějakém totalitním systému, který oni hodlají po vyhraných volbách nainstalovat, oni prostě nemluví. Tak jako nemluvili během volební kampaně v Německu ve 30. letech a tak jak to dělali komunisté, dokud se nedostali k moci. Takže je OK, pokud oni lžou o svých cílech a pokud se lhaním dostanou k moci, je vše v pořádku. Takže koncentráky a plynové komory také budou v tom případě v pořádku a samozřejmě si pak nikdo nebude ztěžovat, protože mu už nic vadit nebude až pěkně proletí komínem. A co pak yankeeové, přijdou zase na pomoc přeživším ...? Já nevím, jestli bych vůbec těmhle lidem, kteří si svou mizérii takhle způsobí, vůbec chtěl pomoc. Ale já jsem takový typický yankee sucker, já bych nakonec asi určitě šel, protože bych se na to bezpráví nemoh dívat i když si ho vlastně způsobí sami ...
PS: Zmínil jsem tu Šaranského, který se rovněž zasazuje o to, aby demokracie byla schopná se vypořádat s těmi, kteří usilují o její zničení. Zná tohohle pána vůbec tady někdo? Asi ne a to je také velmi smutné...
zoom:
Sharansky - oblibeny autor Bushe mladsiho, ktery rezignoval na svoje postaveni na izraelské politické scéně. Škoda.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi