Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zákaz pochodu proti sionismu

<< < (13/76) > >>

martindeporres:
Vodník: vaše logika je skutečně  excelentní. Podobnou  kdysi používal jeden politik. Tuším,že se jmenoval Biľak.  ;D

Vodník:
Můžete napsat konkrétně, v kterém punktu je moje uvažování nelogické? Bez urážlivých srovnávání, prosím. (Děkuji)

Já mám pocit, že jsem se vyjádřil zcela nedvojsmyslně: zavírat nebo jinak omezovat nacisty nebo kommunisty proto, protože to jsou nacisti nebo kommunisti (tedy za názor!), aniž by nějak porušili zákon (a názor, ať jakýkoli, pokud není uváděn do praxe, porušením zákona není), je totalitní, tedy nacistická nebo bolševická manýra. Co je na tom biľakovského?? :o Zatím mi tento postoj nikdo nebyl schopen vyvrátit. Buď nečtete pořádně nebo nechcete rozumět.

Pokud máte za to, že persekuovat za názor je ve svobodném světě normální a správné, pak jste v r.1989 nějaký velmi důležitý moment v životě kolem Vás zmeškal a je bizzarní, když Vy mně přirovnáváte k Biľakovi. :(

Scooolie:
Vodník má pravdu. Zkuste chvíli přemýšlet o tom, co říká. Je správné nacisty postihovat za porušování zákona, pokud např. veřejně propagují nacismus. Ale je nesprávné a priori jim odebírat občanské právo se shromažďovat. Je legitimním právem nacisty/komunisty se sejít a demonstrovat třeba za/proti postavení Kaplického knihovny, konání Velké pardubické nebo existenci Palestinského státu. A pokud přitom projeví veřejně nějaký nacistický/komunistický postoj, je věcí úřad, aby shromáždění rozpustil a lumpa policie sebrala... Nicméně předjímat automaticky, že poruší zákon je nesmysl.

Vodník:
Scooolie: doufejme, že porozumí Vám. Já se o to snažím už v celé řadě příspěvků - bez úspěchu. A nemám pocit, že bych se vyjadřoval nesrozumitelně, šroubovaně nebo nepřesně (nebo už opravdu zapomínám česky?)

leho:

--- Citace: martindeporres kdy 21. Února 2009, 07:40:06 ---Vodník: vaše logika je skutečně  excelentní. Podobnou  kdysi používal jeden politik. Tuším,že se jmenoval Biľak.  ;D

--- Ukončit citaci ---

Jeho logika je skutečně pokřivená, ale je nutno napsat proč. Nechat nácky na pokoji, pokud zrovna nehajlují, je sebevražedné chování, to je samozřejmé. Oni nacisté v Německu také nebyli 100%-ně špatní, například se pěkně starali o domácí zvířenu a byli to němečtí vlastenci, kteří značně pozvedli ekonomiku, že ano. Přesně jako dnešní čeští náckové, tak v Německu během volební kampaně také nijak nezdůrazňovali, že mají v programu likvidaci Židů a kohokoliv, kdo s nimi nesouhlasí. S takovým programem by nikdy volby nevyhráli a komunisté samozřejmě jsou v rudém kabátě to samé. Jak už jsem napsal, pokud by se tahle pakáž objevila před mým domem, tak vytáhnu na ně brokovnici a pokud by se tak dělo na veřejném prostranství, tak by policie měla udělat totéž...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi