Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 13:15:56 ---Ale magistrát ho zdůvodnil bolševickou absurditou - doměnkou o tom, o čem by ta demonstrace skutečně byla.
--- Ukončit citaci ---
A ted pro zmenu sprdnu vas, Vodniku. Kazdy, kdo jedna jinak, nez se vam libi, je dle vas komunista, bolsevik, zid nebo sionista. Zacinam (ne jen kvuli vam) penit. Krotte se !
Vader:
--- Citace: martindeporres kdy 23. Února 2009, 13:33:47 ---A co se týče Plastic People, na takovém Divokém Západě by je nezakázali, ale rovnou odstřelili jako falešné hráče. :)
--- Ukončit citaci ---
;D ;D Souhlasim, ale je to holt otazka vkusu ;)
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 13:54:35 ---Já se zase o Hitlera tak nezajímám, ale pokud chtěl původně vyhnat Židy na Madagaskar, aby tam měli svůj stát, tak bych dokonce řekl, že to byl svého druhu "sionista". ;)
--- Ukončit citaci ---
V tom pripade vas mohu povazovat za "sveho druhu" ignoranta ci neco horsiho ? Dokonce s vasim pozehnanim ?
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 14:32:12 ---To mi reknete vy, at vim, v cem ve mne bolsevika vidite. Tedy krom toho, ze se tu temer vzdy zastavam KSCM (advocatus diaboli, neb v demokracii ma pravo kazdy na obhajobu) a vzdy evropske (ekonomicke) levice ?
--- Ukončit citaci ---
No v tom, že propagujete/hájíte/trpíte nezákonný postup proti názoru (antisionism), který, ač se Vám osobně nelíbí, ohrožením demokracie není. Vrátím se ke svému předešlému kommentáři: pokud budete podporovat společnost, ve které to - bez diktátora - bude fungovat jako na tomto serveru, pak je vše v nejlepším pořádku.
Ad KSČM: pokud se tato strana nezřekla Leninových nebo Trockého myšlenek o násilném převratu a krvavé revoluci, měla by být pstavena mimo zákon. Tečka. Pokud tyto body zavrhla a hodlá hrát hru podle pravidel parlamentní demokracie, je to legitimní (ultra-)levicová strana a nikdo nemá právo ji persekuovat. Ale mám pocit, že to právě neudělala, snad jen někteří její členové (Dolejš, Ransdorf?), nikoli partaj jako celek.
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 14:34:34 ---Jsou snad v Uzbekistanu Uzbekove the first class a zbytek povl ? Nevermind. A netvrdte mi, ze zrovna Uzbekistan je vykladni skrini demokracie...
--- Ukončit citaci ---
Mluvil jsem o "normálním" (lépe by bylo napsat "standardním") občanském státě. To pochopitelně Uzbekistán není.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi