Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Koho byste volili? BLESKOVKA

<< < (12/37) > >>

Vader:

--- Citace: gvodrazka kdy 11. Února 2009, 10:06:38 ---...jak jste na tom v disciplíně - běžící cíl po dobu 5 sekund na 300 m

--- Ukončit citaci ---

Nikterak spatne, verte mi, jen to chce jine vybaveni nez standardni puskohled s uzkym zornym polem. O anemometru a telemtru nemluve, to je bezna soucast, i kdyz telemetr je v terminu 5 sekund nepouzitelny bez partnera. Ja rad pracuji sam. Rikejte mi Lone Wolf  :D

--- Citovat ---Bibi prohrál s Kadimou, ale možná bude roš ha memšala - šas dostane líznout a ichud leumi asi taky.... ;D

--- Ukončit citaci ---

Prohra je relativni, uvidime, co prinesou dalsi dny.

gvodrazka:
 ;)
Jasně, Lone Wolfe Wolfoviči, počkáme si na sečtení hlasů vojáků ve čtvrtek.

Váš Steppenwolf gv. ;D

Scooolie:
Přátelé, nechcete se někdo registrovat na blog iDnes a psát rozumné články o Izraeli?

Z těchhle komunistických blafů je mi nějak blivno...  :P

https://danicek.blog.idnes.cz/c/69744/Cipi-je-Velkou-vitezkou-izraelskych-voleb-Pravice-bere-80-dil2.html

To co je potěšující, že Librman získal poměrně málo hlasů, neboli méně, než se většina lidí obávala, strana „Chadáš“ což je židoarabská strana pro soužití mezi araby a židy se dostala nejspíše do parlamentu, extrémističtí pobožní židé dostali o dva mandáty méně na úkor umírněných pobožných židů. Nevím, jestli si uvědomujete, jak je to potěšující. To znamená, že průzkumy, které zvýraznily extrémisty se, jak jsem už napsal minule, mýlily a je vidět, že izraelská společnost je mnohem více umírněná. To se týká jak arabů, tak židů.

Elazar:
Grafomanské choutky a obsesi být čten, chválen, obdivován či ostouzen a nesnášen ukájím zásadně jen zde na eretzu  ;D
Až tu jednou dostanu ban, tak možná. Ale jestli by zrovna Scooolie byl z mých středolevých postřehů nadšen... :D

Scooolie:
 ;D ;D ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi