Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Koho byste volili? BLESKOVKA

<< < (11/37) > >>

cinik:

--- Citace: Scooolie kdy 10. Února 2009, 21:53:03 ---To, že prezident pověří šéfa nejsilnější strany je jen zvyk. Široce respektovaný, ale nikoliv zakotvený v zákoně. Jinak ale má také pocit, že pokud bude pověřena Livni, tak tu koalici slepí...

--- Ukončit citaci ---
Tak v tom případě museli podstatně změnit volební zákon, protože si pamatuji, že jednu dobu to bylo tak, jak jsem napsal výše.

cinik:
Tak jsem se díval a to, co jsem napsal, platilo v letech 1996-2001.

gvodrazka:
 :)

To Mr.Vader: když přijdete k nám do Kacrinu na Golanech nebo do Hebronu, dostanete obojí. Jak šasista nemáte ideově moc daleko k Ichud Leumi. Bchirot ukázaly, že veřejné mínění se hnulo mírně doprava - a Marzel a Eldad možná zasednou v Knessetu. Je mi jasné, že na průměrného Izraelce jsou přiliš radikální. Dopadlo to asi, jak to dopadnout mělo - Izrael nemůže být příliš radikální a (buďme realisty) co se nebude líbit strýčku Samo-Obamo-vi, v Izraeli neprojde. ;D

Vader:

--- Citace: gvodrazka kdy 11. Února 2009, 06:50:52 ---To Mr.Vader: když přijdete k nám do Kacrinu na Golanech nebo do Hebronu, dostanete obojí.

--- Ukončit citaci ---

V tom pripade v ramci pripravy a ochrany pobudu par dni v polariu v Beskydech (minus 190 stupnu) a bleskove priletim  ;) Cistit je moje prace a Sigy jsou moje koste. Ac SSG 3000 nemam, mam s nim zkusenosti (pomeranc na vzdalenost nikoliv malou a tak dale).

gvodrazka:
 ;)
Škoda pommme-orangů; jak jste na tom v disciplíně - běžící cíl po dobu 5 sekund na 300 m, čističi?  ;D
Bibi prohrál s Kadimou, ale možná bude roš ha memšala - šas dostane líznout a ichud leumi asi taky.... ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi