Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Koho byste volili? BLESKOVKA

<< < (5/37) > >>

zoom:
Problem je ze Livni je ochotna dat nejen Zapadni breh ale i rozdelit Jeruzalem a jednat o Golanech. Myslim, ze nejmensi riziko pozdejsiho zklamani podstoupi volici Jahadut ha Tora.

Eva:
Pisete ze problem je ze Livni je ochotna dat nielen Zapadny breh ale aj rozdelit Jeruzalem a jednat o Golanoch.

Neverim ze k tomu tak rychlo pride!!!!!!!!!! Ci vobec!!!!!!!! Nakoniec nebude vychodisko zo Syriou sa budeme musiet posadit za okruhly stol.

Samuel:
To magda: Vy si opravdu myslíte, že lze se Sýrií jednat ? Ti a jim podobní Israeli slíbí, co se jim namane a až by jim Israel dal Golany, "Západní břeh", půlku Jerusalema, tak nebude vědět odkud dřív čekat rakety a další útoky. Oni přece vůbec nechtějí mír s Israelem, oni ho chtějí postupným dotlačením k všemožným ústupkům oslabit, aby si na Israel zase troufli a měli větší šanci ho zlikvidovat. Jejich jediným cílem je odstranění Státu Israel i zde žijících Židů z povrchu země.
Zkuste mi připomenout, kdy za posledních 60 let splnili arabové vůči Israeli něco z toho co slíbili (samozřejmě kromě toho, co souvisí se snahami o zničení Israele).

Scooolie:

--- Citace: Samuel kdy  9. Února 2009, 18:40:09 ---
--- Citace: Scooolie kdy  9. Února 2009, 18:27:41 ---... středové strany typu ODS a Likudu odmítám pokládat za pravici ...

--- Ukončit citaci ---
To máte, Scooolie, pravdu. Jenže pokud je volební systém nastaven tak, jak je například v Česku a člověk nechce riskovat, že volbou sice pravicové, ale malé strany, hrozí propad hlasů, bere v nouzi za pravicovou tu stranu, která je dostatečně velká a alespoň trochu napravo od středu (nebo ne vysloveně nalevo  :))

--- Ukončit citaci ---

Já jsem se letos v krajských a senátních volbách přemohl. Zatnul zuby a poprvé, co mám volební právo nešel volit. Prostě jsem si řekl, že jinak nejsem schopen dát ODS najevo, že ji takovouto nechci. Oni spoléhají na to, že pravicový volič nemá koho jinak volit a tak jim tam ten hlas hodí, i když skřípe zuby. Nehodí. Dokud se oni nezmění. A možná nikdy - Vivat Petr Mach  ;D

Scooolie:

--- Citace: zoom kdy  9. Února 2009, 19:26:03 ---Problem je ze Livni je ochotna dat nejen Zapadni breh ale i rozdelit Jeruzalem a jednat o Golanech. Myslim, ze nejmensi riziko pozdejsiho zklamani podstoupi volici Jahadut ha Tora.

--- Ukončit citaci ---

Ale to jen proto, že JT bude tak jako tak v opozici a tudíž budou i nadále zásadoví a nic nezkazí  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi