Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Koho byste volili? BLESKOVKA

<< < (4/37) > >>

lechem:
Zdravím

LIKUD  - jsem pravičák

Lechem

Scooolie:
Díky za další názory. Souhrn vyjde zítra.
(Jen pro své pobavení se mi potvrzuje, že v ČR i Izraeli asi nejsem typický volič - středové strany typu ODS a Likudu odmítám pokládat za pravici  ;D - ale to je jen můj subjektivní pohled)

Samuel:

--- Citace: Scooolie kdy  9. Února 2009, 18:27:41 ---... středové strany typu ODS a Likudu odmítám pokládat za pravici ...

--- Ukončit citaci ---
To máte, Scooolie, pravdu. Jenže pokud je volební systém nastaven tak, jak je například v Česku a člověk nechce riskovat, že volbou sice pravicové, ale malé strany, hrozí propad hlasů, bere v nouzi za pravicovou tu stranu, která je dostatečně velká a alespoň trochu napravo od středu (nebo ne vysloveně nalevo  :))

eleazar:

--- Citace: Scooolie kdy  9. Února 2009, 18:27:41 ---Díky za další názory. Souhrn vyjde zítra.
(Jen pro své pobavení se mi potvrzuje, že v ČR i Izraeli asi nejsem typický volič - středové strany typu ODS a Likudu odmítám pokládat za pravici  ;D - ale to je jen můj subjektivní pohled)

--- Ukončit citaci ---
Nejen, i můj, a koho byste volil Vy? 6e jsem tak smělý?

Eva:
Chyba nam vodca (taky ako boli Begin, Rabin). Nerada by som videla extremistov vo vlade. Rada budem ak velky tabor Livni+Barak alebo Netaniahu+Lieberman vezmu velky pocet hlasov aby neprislo k vydieraniu z malych stran. Mame skusenosti z minulosti a ta nie je prijemna. Ja osobne som za Livni.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi