Judaismus > Rabín odpovídá na Vaše dotazy

DOTAZY

<< < (24/41) > >>

Yan:

--- Citace: Elazar kdy 30. Prosince 2007, 19:47:53 ---Pokud se nepletu, tak s pojmem "propaganda" jsi tu první začal operovat ty, tak klídek.
--- Ukončit citaci ---

Ano, to jsem použil, ale v reakci na vyjádření Vadera kdy on začal operovat s termíny jako "obrovské množství povinností, nenávist celého světa" atd. atd.

Yan:

--- Citace: Elazar kdy 30. Prosince 2007, 19:47:53 ---Ohradil jsem se pouze proti tomu, že v těchto věcech máš poněkud zmatek a k dispozici pravděpodobně velmi zkreslené informace nezakládající se na skutečnosti.
--- Ukončit citaci ---
No fajn, takže jestli je to jinak, napiš jak. Ale stejně jde jen o technický detail. Princip který jsem tady uváděl je ten, že pokud někdo není žid od narození je konverze možnost jak se k dostat k izraelskýmu občanství. A to snad pravda je. Nebo neni?

Vader:

--- Citace: Yan kdy 30. Prosince 2007, 20:17:18 ---No fajn, takže jestli je to jinak, napiš jak. Ale stejně jde jen o technický detail. Princip který jsem tady uváděl je ten, že pokud někdo není žid od narození je konverze možnost jak se k dostat k izraelskýmu občanství. A to snad pravda je. Nebo neni?

--- Ukončit citaci ---

Mozna budu diky horecce reagovat trosku podrazdene, ale muzes mi rict, co tim k sakru u vsech vsudy sledujes ? No ano, konverze je reseni, nemas-li zidovskeho predka. No a ? Mozna by stalo za to pripomenout, ze Izrael je zidovsky stat.

Yan:

--- Citace: Vader kdy 30. Prosince 2007, 23:16:27 ---Mozna budu diky horecce reagovat trosku podrazdene, ale muzes mi rict, co tim k sakru u vsech vsudy sledujes ? No ano, konverze je reseni, nemas-li zidovskeho predka. No a ? Mozna by stalo za to pripomenout, ze Izrael je zidovsky stat.
--- Ukončit citaci ---
No a nic. Já jsem prostě napsal že konverze je způsob jak lze získat Izraelské občanství. Nic víc. A vy jste mi tady začali vyčítat co to píšu za nesmysly..............
Tak si to sakra dohledejte!

Nic jsem tím nesledoval a nechápu co vám na tom tak vadí.......... dyť i ty sám teď píšeš že to tak je. Netrpíte stihomamem?

Yan:
Já už fakt nevim v čem je problém. Asi v mym nicku.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi