Judaismus > Rabín odpovídá na Vaše dotazy

DOTAZY

<< < (23/41) > >>

Yan:
Scoolie, já to nekritizuju, já jsem to jenom spojil s možností takhle získat Izraelské občanství........ konverzí se němcem prostě nestaneš.

Elazar:
O to víc je Izrael tolerantní než Německo v získávání občanství  ;D

Yan:

--- Citovat ---projeví-li zájem automaticky ho dostane.
--- Ukončit citaci ---

I to je špatná formulace. Nikoli automaticky. Martin Gilbert je idealista. ;)

BTW - A tobě nějak vadí, že nemůžeš získat jako nežid (národností) izraelské občanství, pokud neuděláš konverzi?  ;)

Yan:

--- Citace: Elazar kdy 30. Prosince 2007, 15:23:47 ---BTW - A tobě nějak vadí, že nemůžeš získat jako nežid (národností) izraelské občanství, pokud neuděláš konverzi?  ;)

--- Ukončit citaci ---

A napsal jsem snad někde něco o tom že mi to vadí? Já jsem prostě napsal že když někdo neni žid (od narození) a chce získat Izraelské občanství, může to řešit konverzí.... nic víc. To ty si se začal štětit že je to propaganda.

Yan:

--- Citace: Elazar kdy 30. Prosince 2007, 15:23:47 ---O to víc je Izrael tolerantní než Německo v získávání občanství  ;D

--- Ukončit citaci ---

Na tohle upozorni Scoolieho, to Německo do téhle diskuze o možnosti konverzí se dostat k izraelskému občanství poněkud nesmyslně zamontoval on.

Elazar:

--- Citace: Yan kdy 30. Prosince 2007, 16:05:02 ---
--- Citace: Elazar kdy 30. Prosince 2007, 15:23:47 ---BTW - A tobě nějak vadí, že nemůžeš získat jako nežid (národností) izraelské občanství, pokud neuděláš konverzi?  ;)

--- Ukončit citaci ---

A napsal jsem snad někde něco o tom že mi to vadí? Já jsem prostě napsal že když někdo neni žid (od narození) a chce získat Izraelské občanství, může to řešit konverzí.... nic víc. To ty si se začal štětit že je to propaganda.

--- Ukončit citaci ---

Pokud se nepletu, tak s pojmem "propaganda" jsi tu první začal operovat ty, tak klídek. Ohradil jsem se pouze proti tomu, že v těchto věcech máš poněkud zmatek a k dispozici pravděpodobně velmi zkreslené informace nezakládající se na skutečnosti.

Ad Scooolie - ano, bylo to pro něj, nikoli pro tebe.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi