Tak, lidi. I ja jsem jen clovek, a zacinam se zlobit
Scooolie, klidanko si forum i hlavni web na vase nejvetsi svatky vypni, a kdo jen pipne proti, dostane ode me rezavym bagrem pres hlavu. Ale pak si ujasneme,
kolik adminu (ne moderatoru) forum potrebuje. BTW deaktivovat sabbath-mode lze i s prumerne inteligentnim mobilem behem jizdy na kolbezce.
Yan na foru obcas neco zakafra, obcas rekne i neco zajimaveho ci moudreho, ale frekvence neni vysoka. A zrovna on bude prskat, ze "to zase nekdo vypnul" ?!? Dejte mi nekdo toho chlapa na dostrel flusacky (takovy ten obal z versatilky a jako munice se pouziva plastelina)
Vodniku, co je vam do toho, ci je forum ? Az mi (nebo Scoooliemu ci komukoliv jineho z posadky) vlastnik a majitel neco zakaze nebo naridi, provedu to po jeho. Az povedete svoje forum, tak si delejte co chcete. Do te doby na dane tema z plna hrdla mlcte. Neprosim, narizuji
Vy ostatni, kteri reptate, frflate a vyluzujete zbytecna pismenka (ostatnich se to netyka) : anketa jeste neskoncila; ukoncena bude ve ctvrtek 18.12. Do te doby to proste bude tak, jak rozhodnu. Nevim, kam vsude na fora a weby chodite, ale za odporovani adminovi je proste permban, at uz je to moralni ci ne. Kolikrat mam opakovat, ze admin je v systemu druhy po B-hu ? Cemu na tom nerozumite

Jo tak, mame demokracii, hmm. Tak
tady (neboli co se chodu fora tyce) na to v omezene mire zapomente. Rikejte mi treba despota (urazlivejsi vyroky si nechejte na PM), ale takhle to proste bude. Tecka.
Budte Scoooliemu vdecni za to, ze umoznil anketu. Jiny admin by se s takovou veci vubec nezalamoval.
Okay, rozdelme si role jako u filmovych policajtu - hodnej admin, zlej admin. Ex catedra prohlasuju, ze hodnej admin je Scooolie. Zbytek z toho plyne.
A jen tak mimochodem, racil nekdo spocitat prispevky na foru od stredy do patku vecera ? Ja nevim, ale kdyz uz bych chtel kafrat, asi bych se podival na fakta. Tech prispevku bylo tak malo (jedna ruka zmrzaceneho pyrotechnika by to spocitala), ze nepochopim to pozdvizeni kolem sabatu. Hodlate argumentovat tim, ze mate o sabatu volno a vic casu ? A co nedele, to volno nemate ?
Takze rikam
A DOST !.
BTW o zavaznosti ankety se poradim se stalymi a vazenymi cleny, Scoooliem a svym jezevcikem