Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

z pátka na sobotu

<< < (20/28) > >>

Vader:

--- Citace: Pepino65 kdy 15. Prosince 2008, 19:54:18 ---A etické je napsat v jakoukoliv dobu mimo šábes oznámení, že v od ... do... bude forum znepřístupněno. Lépe své pocity sdělit neumím.  

--- Ukončit citaci ---

Proc ? Z titulni stranky fora si to prectete. Nebo zajdem tak daleko, ze budeme avizovat vznik kazdeho noveho threadu, nebo dokonce predem oznamovat kazdou odpoved ?

Jsem z toho znechuceny a k smrti unaveny. Jsem pripraven vam vsem ustoupit, ustoupit od sabbath-mode. Je mi ze sebe sameho spatne, mohl bych to proste naridit. Ale to neni muj zvyk. Ovsem mel bych si zacit zvykat a naucit se byt opravdu tvrdy admin.

Scooolie:

--- Citace: Vader kdy 15. Prosince 2008, 22:47:54 ---
--- Citace: Elazar kdy 15. Prosince 2008, 19:53:36 ---Při vší úctě k Vaderovi mi přijde trochu podivné vypínat o šabatu fórum, které není náboženské, navíc když sám autor návrhu o šabatu kouří...

--- Ukončit citaci ---

Vycitku beru vazne. Je to pravda. Ale zkousim na sabat prestat. Mam zkouset prestat deaktivovat forum ? Nektere veci jsou analogove, nektere booleovske. Forum bud jede, nebo nejede. Tim se nezrikam opravnene vytky ohledne koureni. Jste, mimochodem, Elazare prvni, kdo na to poukazal. Cekal jsem, jestli to nekoho napadne. Mate u me plus.

--- Ukončit citaci ---

Nicméně jsi se pane kolego vyjádřil k té méně podstatné části oné poznámky  ;) Ta podstatnější zní: Proč vypínat o šabatu fórum, které není náboženské... Arutz 7 nebo Jerusalem Post také o šabatu nevypínají možnost přidávat komentáře pod články na jejich webu...

Vader:
Jo, mas pravdu, co na tom, ze forum je trochu jine, nez hlavni stranky... ODVOLAVAM. Nebudu aktivovat sabbath-mode. Staci ?

Samuel:
Scooolie, mohl byste prosím pro úplnost zareagovat na můj příspěvek z 15.12.08, 17:55:50 ? Předem díky.

Elazar:

--- Citace: Vader kdy 15. Prosince 2008, 22:47:54 ---
--- Citace: Elazar kdy 15. Prosince 2008, 19:53:36 ---Při vší úctě k Vaderovi mi přijde trochu podivné vypínat o šabatu fórum, které není náboženské, navíc když sám autor návrhu o šabatu kouří...

--- Ukončit citaci ---

Vycitku beru vazne. Je to pravda. Ale zkousim na sabat prestat. Mam zkouset prestat deaktivovat forum ? Nektere veci jsou analogove, nektere booleovske. Forum bud jede, nebo nejede. Tim se nezrikam opravnene vytky ohledne koureni. Jste, mimochodem, Elazare prvni, kdo na to poukazal. Cekal jsem, jestli to nekoho napadne. Mate u me plus.

--- Ukončit citaci ---

:) Nechtěl jsem vypadat jako mentor, tak doufám, že to není bráno jako nějaké komandování od pana učitele.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi