Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

z pátka na sobotu

<< < (18/28) > >>

achab:

--- Citace: eleazar kdy 14. Prosince 2008, 20:04:30 ---Navrhuji časem diskuzi zamknout či případně posléze smazat.

--- Ukončit citaci ---

To jistě lze, jde o to, jak to bude vypadat o šábesu :o)  ?o)

Vodník:
Scooolie, na přeskáčku, o.k.?

--- Citace: Scooolie kdy 14. Prosince 2008, 20:16:08 ---4) Kdo je majitel Fóra je naprosto jedno, protože veškerá práva majitelé vykonává admin, resp. admini. Jak správně řekl Vader: Pokud nepřijde výslovný pokyn majitele (nemohu si jako admin vzpomenout, kdy by nějaký přišel), tak admin je absolutní vládce.
--- Ukončit citaci ---
Príma. Myslím, že jak Vader tak leho se zbytečně moc drží té mojí nešikovné formulace o vlastnictví fóra (já totiž těmto věcem vůbec nerozumím). Šlo mi o to, kdo má nad tímto fórem relevantní moc, relevantní práva. Pokud to je výlučně Vader, je celá tato diskuse i anketa od začátku zbytečná, protože je jeho dobrým právem to tu zavřít každý šábes - a já budu první, kdo toto jeho právo bude bránit! Pokud jste Vy, Scooolie, admin se stejnými nebo srovnatelnými právy nebo pokud admin(-i) otevřel(-i) na toto thema anketu/diskusi s ostatními uživateli, pak je zcela přirozené, že vyjadřujeme svůj názor a reakce, že někdo může pouze z plna hrdla mlčet, se mi jeví - v tomto světle - nepatřičná.

--- Citovat ---2) Jsem osobně pro non-stop provoz, protože vycházím z toho, že Fórum patří k webu o Izraeli a Blízkém východě a čtou ho především obyvatelé České republiky a Slovenska (čest výjimkám z dalších krásných zemí, Izraele obzvlášť). Stejně jako v Izraeli nejsou všichni praktikující židé, tak už vůbec ne v ČR. A pro ne-židy šabat nemá význam zákazu čtení nebo psaní na Fórum.
--- Ukončit citaci ---
Takže jak vidno, je tento problém (aspoň theoreticky) možným námětem k diskusi. Opravte me, prosím, jestli se pletu. Jediný, zdá se, kdo žádnou odpověď nepotřebuje a je mu to úplně jasné, je leho.

--- Citovat ---3) Nesu podíl na rozpoutání demokratické diskuse tím, že jsem dal do záhlaví anketu. Myslím, že to byl dobrý nápad, neb je vždy dobré znát různé názory a moci je konfrontovat se svým. Což nutně neznamená, že když je to 9:1 v můj neprospěch, že bych svůj názor musel změnit
--- Ukončit citaci ---
Taky si myslím, že to byl dobrý nápad - tedy v tom případě, jestli se tu o názory uživatelů někdo zajímá a nebo jestli jste k tomu měl právo Vy sám. Pokud je Vaderovým neoddiskutovatelným právem toto fórum o šábesu zavřít, tak to dobrý nápad nebyl, naopak, zasel jste tu u lidí zmatek (opět, zdá se, s výjimkou leha).

--- Citovat ---Zjistit majitele Fóra, resp. webu je sakra složité. Ty údaje, které Vám vypadnou z Whois jaksi neodpovídají realitě.
--- Ukončit citaci ---
V mém případě byla Pepinova jistě dobře míněná rada k ničemu. Počítačům ani internetu nerozumím a toto fízlování neovládám, byť mě kdysi učili fízlovat podle IP-ček.

Pepino65:

--- Citace: zoom kdy 14. Prosince 2008, 21:17:02 ---... meli by se panove admini dohodnout, jak to budou delat ...
--- Ukončit citaci ---

To je trefa: Celou debatu vlastně o nic jiného nejde.

Snad jen doplněk - proč se nedohodli předem? Bylo by zase o jeden zbytečný thread méně.

zoom:
Pepino, nic neni zbytecne, ja jsem si treba ujasnila, ze nekoho muze dodrzovani sabesu u jinych docela popudit, coz by me nenapadlo. Anebo ze tomu tematu, ktere je pro me naprosto samozrejme nekdo tak uplne nerozumi. Nene, nebylo a neni to zbtecne diskutovat o cemkoli, pokud se tak deje slusne a na urovni. Panove se nakonec dohodnou a ja budu pozornejsi, protoze jsem spletla pojmy forum a stranky (za coz se stydim, to by se opravdu nemelo stat).

Yan:

--- Citace: zoom kdy 15. Prosince 2008, 07:52:57 ---...ja jsem si treba ujasnila, ze nekoho muze dodrzovani sabesu u jinych docela popudit...
--- Ukončit citaci ---
Ale takhle to přece neni..... tady se chce aby i lidé kteří sabat nedodrzují se na nej (na fórum) nemohli podívat, eventuálně do něj psát.... to je něco uplně jiného.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi