Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
z pátka na sobotu
eleazar:
--- Citace: Vader kdy 18. Prosince 2008, 16:30:17 ---Anketa zastavena, vysledek necht kazdy shledne sam, nechavam ji "viset" nahore.
Jsem hlava tvrda, lec ne vzdy neustupna. Takze se vas zeptam, jestli ma cenu (viz vysledek a predchozi diskuse) dotazovat se jeste "rady starsich" na jejich nazor ohledne zavaznosti ankety. Ja to vidim tak, ze to nema cenu, ze jsem prohral svuj "spor", a forum proste o sabatu pojede (chybi mi tu emotikon ze Skype, ktery busi hlavou do zdi, nikdo neprohrava rad).
--- Ukončit citaci ---
Zeptejte se rady starších, výsledek je těsný, a když se vezmou hlasy "je mi to jedno", tak žádné stanovisko není 500%+.
Scooolie:
Já těm obavám, co by se stalo, kdyby někdo Fórum o šabatu hacknul absolutně nerozumím.
Pokud by totiž chtěl někdo Fórum hacknout, tak to klidně může udělat, i když je v "šabatové režimu." A stejně tak by mohl někdo hacknout kdykoliv - včetně šabatu - hlavní stránku webu. Což by byl z hlediska dopadu na čtenáře větší průšvih. A přesto jaksi celý web na šabat nevypínáme.
Takže celá ta obava o nutnosti mít 24 hodin k dispozici IT odborníka je nesmysl. Je to zástupný problém.
A praktikující Židy na Fórum o šabatu nikdo nenutí. Stejně jako je nenutí na hlavní stránku, ne? ;) Jak se vlastně praktikující Žid dozví, zda Fórum dodržuje šabat? ;D
(A jak budeme šabat držet? Podle Prahy, Brna, Jeruzaléma?)
Vader:
Rada starsich obeslana, nicmene jsem pripraen ustoupit.
zoom:
Jeste je tu New York a Moskva. Ono je to tak, jako treba s autem kazdy kdo ma auto se muze rozhodnout jestli s nim pojede anebo ne o sabesu. Vader si s tim problemem / tedy s tim opravdovym problemem nakonec take poradi.
Vader:
S problemem sobotniho provozu fora jsem se vyporadal takto : FORUM POJEDE.
Rade starsich dekuji za nazory a jsem ji zavazan.
Vsem preji krasny sabat (a prectete si to treba v sobotu dopoledne :D )
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi