Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Bojler

<< < (3/4) > >>

Vodník:

--- Citace: Vader kdy  1. Prosince 2008, 20:53:51 ---Rekl jsem "neopravnene", ne "jakkoliv".
--- Ukončit citaci ---
A já se zeptal: "Jenže kdo to určí, které "rýpání" je "oprávněné" a které ne?"

Vader:

--- Citace: Vodník kdy  2. Prosince 2008, 00:19:28 ---A já se zeptal: "Jenže kdo to určí, které "rýpání" je "oprávněné" a které ne?"

--- Ukončit citaci ---

Priklad : kritika Olmerta nebo pro me za me Livni, o tom se da v pohode mluvit. I ty neprijemne vykriky, ze charedi jsou prizivnici skousnu, byt nesouhlasim. Naopak NWO, sionisticka spiknuti, nebo krokodyli slzy nad chudacky Plastelinci, kteri nemaji na chleba, zato na Kassamy, granaty, Kalasnikovy a munici maji, o tom nejen diskutovat nehodlam, ale tvrde bych zasahnul. Je to srozumitelne ?

Scooolie:

--- Citace: Vader kdy  2. Prosince 2008, 00:26:31 ---
--- Citace: Vodník kdy  2. Prosince 2008, 00:19:28 ---A já se zeptal: "Jenže kdo to určí, které "rýpání" je "oprávněné" a které ne?"

--- Ukončit citaci ---

Priklad : kritika Olmerta nebo pro me za me Livni, o tom se da v pohode mluvit. I ty neprijemne vykriky, ze charedi jsou prizivnici skousnu, byt nesouhlasim. Naopak NWO, sionisticka spiknuti, nebo krokodyli slzy nad chudacky Plastelinci, kteri nemaji na chleba, zato na Kassamy, granaty, Kalasnikovy a munici maji, o tom nejen diskutovat nehodlam, ale tvrde bych zasahnul. Je to srozumitelne ?

--- Ukončit citaci ---

Co je nepřípustného nad krokodýlími slzami nad nebohými Palestinci? Ne, že bych s takovým slzením věcně souhlasil, ale přijde mi to jako přípustný názor.
Debatu ohledně NWO nelze také paušálně zamítnout. Jde o to, co konkrétně by se říkalo. Ale na tvrzení, že existuje tajná zákulisní dohoda "klubu mocných" o správě světa, nevidím nic absurdního. Stačí se podívat na nedávno v Reflexu zveřejněnou debatu Sarkozy-Topolánek, to je taková light verze.
Ať si samozřejmě kdo chce koho chce za tyhle debaty "boduje" v rámci "popularity" (to může koneckonců ohledně čehokoliv a kdekoliv). Ale nevidím důvod, proč paušálně tahle témata zakazovat.

Vader:
 :-X :-X :-X a ty bys to mel obzvlast chapat. P.S. - tady nejde o nejaky pitomy bojler nebo jiny ohrivac.

Vodník:
Vader: v tomhle ohledu souhlasím se Scoooliem, ale pochopitelně nemám v úmyslu ovlivňovat chod tohoto fóra tím, že budu lobbovat za legalisaci toho neb onoho thematu. Nesouhlasím s Vámi, ale jak už jsem několikrát uvedl, o Israeli diskutovat nehodlám vůbec a o tom ostatním jen v míře naprosto nutné v souvislosti s jinými thematy.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi