Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Bojler

<< < (2/4) > >>

Vader:

--- Citace: Vodník kdy  1. Prosince 2008, 18:57:27 ---No jo, to je to - "neoprávněně". V očích většiny zdejších účastníků bude zřejmě jakákoli kritika Israele "neoprávněné rýpání".

--- Ukončit citaci ---

Rekl jsem "neopravnene", ne "jakkoliv".

dudusko:

--- Citace: Vodník kdy  1. Prosince 2008, 18:57:27 ---
--- Citace: Vader kdy  1. Prosince 2008, 18:13:21 ---A ano, budte si jisty, ze az zacnete "proti srsti" neopravnene rypat do Izraele, spadne vam bojler pod bod mrazu  ;)
--- Ukončit citaci ---
No jo, to je to - "neoprávněně". V očích většiny zdejších účastníků bude zřejmě jakákoli kritika Israele "neoprávněné rýpání". Někteří otevřenější budou s to akceptovat "oprávněné rýpání". Jenže kdo to určí, které "rýpání" je "oprávněné" a které ne? Já si myslím, že to vůbec nehraje roli, že jde o názorový nesouhlas, bez ohledu na "oprávněnost" takového názoru ("rýpání").

--- Ukončit citaci ---

Jisrael neni "To" ani "Ono"...je možné jej kritizovat. Nejde tu o oprávněnost nebo neoprávněnost.... jde o to, kde se nachází Vaše přesvědčení. V současném Jisraeli není "vše ideální". A taky se setkáváme s kritikou aktivit vládnoucích politiků (ano, jsem přesně pro to, dát raketovým vystřelovačům ochutnat vlastní medicíny...nesnesu představu, že by moje děti měly trpěly díky "korektnosti" politiků").
Jde tu o slušnost a věcnou debatu..a mám v sobě zakořeněné přesvědčení, že jen opovržení hodlí lidé (ne, ne Gojonové nebo Židé..lidé an sich) chtějí vykolejit diskusi.
Libovolné množství příspěvků z Vás neudělá Žida. Ale může z Vás udělat respektovaného diskutujícího.

Stále jsem přesvědčen o tom, že základním principem Židovství je "Nedelejte jiným to, co vám samotným není příjemné". Je na to staré přísloví (v německém jazyce, bez nároku na interpunkci): Leben, und Leben Lassen.

Až tady jsem se setkal se přátelsým jednáním bez napadání...to na iDnes to nenajdete. A proto Vám rád odpovím, pokud budu znalý a moje odpovědi nebudou výkřiky do tmy.

Vader:

--- Citace: Vodník kdy  1. Prosince 2008, 18:51:03 ---... nakonec stojí u jména uživatele "Bojler (popularita)"

--- Ukončit citaci ---

Implicitni vlastnost fora. Muzu jen menit nazev. Treba na "prutokovy ohrivac vody"  ;) Jak vnimam bojler ja, to uz jsem napsal.

Vader:

--- Citace: Pepino65 kdy  1. Prosince 2008, 19:16:58 ---...i tací "kverulanti" (vzhledem k většinovému názoru) jako jsou Yan a fanuel ode mne dostávají plusové body...

--- Ukončit citaci ---

I ode me, kdyz to stoji za to. Nejsem apriornim odpurcem ci pronasledovatelem nikoho (a to presto, ze -jak jsem drive psal- mi jeden ci dva uzivatele lezou krke. Ba dokonce i oni ode me dostali plusko.)

--- Citovat ---... zda by to přece jenom nemohlo být jakýmsi způsobem korigováno, přejmenováno, v pravidlech popsáno, abychom měli situaci s hodnocením (čehokoliv) snazší. Děkuji. 

--- Ukončit citaci ---

Zajimava uvaha, dobry napad. Ovsem poradne si prectu licenci (myslim software fora a lokalizaci), protoze mam 100 chuti slovo "popularita" vymazat, znicit, spalit.

Scooolie:
Che che, Vodníku, na ty bodíky prostě kašlete. Já si s nimi hlavu neláme od začátku, ani když jsem měl hodně, ani když mám málo. Je to taková zábava pro nudící se. Vezměte si, že každý může bodovat 1x za hodinu. To znamená, že za běžný den může jeden člověk někomu změnit bodování o řekněme 15 bodů. Když se domluví 3 lidé, je to už 45 bodů... Když 5 lidí, je to 75 bodů za den. Jak jistě uznáte, s tím si nemá cenu lámat hlavu.

Orel much nelapá a úzká je cesta ke spáse a málo těch, kdo po ní jdou  ;D Takže být v menšině je pocta.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi