Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Židovská Vídeň
Míla:
Přivezla, nejen fotky,to tolik ne, ale já hlavně filmuji, protože tam můžu zároveň mluvit . Např. z Izraele mám 5 kazet. Já to moc s tím počítačem neumím. Musíte počkat, až mi jeden ze synů pomůže. Jinak jsem taky levičák, nejste sám, ale Paroubek mě štve. Krásný den.Míla
Vader:
--- Citace: Míla kdy 20. Října 2008, 08:30:01 ---Přivezla, nejen fotky,to tolik ne, ale já hlavně filmuji, protože tam můžu zároveň mluvit . Např. z Izraele mám 5 kazet. Já to moc s tím počítačem neumím. Musíte počkat, až mi jeden ze synů pomůže.
--- Ukončit citaci ---
To by bylo skvele. Ba primo uzasne ! Svolila byste, prosim, ke zverejneni nekterych snimku a videi ? Nespecha to, pan syn at si uziva zivota, tohle neutece :D Snazim si tu atmosferu, kterou jste popisovala predstavit, a moc rad bych aspon trosku toho hezkeho "nasal" pres net.
gvodrazka:
:)
Zdravím paní Mílu. O akci "Hidden child" vím, těší mne, že jste na ní participovala. Čistě náhodou (přihřívám si jen svou polívčičku) - nehodil někdo řeč, jak místní obec hodlá postupovat v zabezpečení Wienu jako "eruv"? :D
gv
Míla:
Slibuji, budu se snažit, ale v synagoze jsme nesměli fotit ani filmovat a musím vám říci, že tam byla pěkná prohlídka, včetně tašek, ale nám to nevadilo, protože jsme věděli proč. Také vedle stál rakouský policista. Pokud se k vám snímky dostanou, ale lepší je ten film, tak si zveřejňujte co chcete. Mě to nevadí. Vždyť je to ve prospěch komunity. Nabízím, požádám syna o CD třeba i Izraele a někomu z vás ho pošlu. Vy si poradíte. Já nejsem Zídek. Ten ovšem má všechna spojení na mě, protože jsem si myslela, že je to jen český novinář.Zdravím a pracuji. Míla :)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi