Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Židovská Vídeň

(1/2) > >>

Míla:
Ztrávila jsem do včerejška 3 dny s "Ukrytými dětmi" ve Vídni. Nejen, že mají perfektní vedení,ale jsou to i báječní lidé. Já nejsem ukryté dítě, ale cítila jsem se mezi nimi suprově. Teď vám sdělím, co jsme všechno viděli a vřele vám doporučuji totéž. Začali jsme Museem Sigmunda Freuda. Pak následovalo Museum holokaustu na Judenplatz včetně výstavy k 60.výročí Izraele a zbytků vykopávek nejstarší sinagogy, pak Museum J"udisch ve Vídni. Také jsme se zůčastnili večerní bohoslužby k šabesu ve Vídeňské synagoze. Jinak jsme navštěvovali obrazové výstavy Vincenta van Gogha,Gustava Klimta a další. Vřele doporučuji. Míla  ;)

Scooolie:
Díky za výborný tip na výlet  :)

zoom:
Ja myslim, ze Mila nam napsala vic, nez tip na vylet, napsala nam take, jak ji bylo dobre mezi lidmi podobneho osudu a o tom, ze se konecne nemusi skryvat se svou identitou ani pred nacisty a jejich udavaci a ani pred komunisty, ale konecne muze byt tim kym je. Jsem i za ni rada.  :)

Míla:
Děkuji ZooM. Máte naprostou pravdu. Byla jsem hrdá, že mě mezi sebe přijali, protože jsem si představovala jejich osudy.Lajla tov. Mila :)

Vader:
Milo, neprivezla jste si i nejake fotky ? Bylo by super o tom napsat a ukazat obrazky, tedy pokud byste svolila.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi