Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

CZ volby 2008

<< < (10/77) > >>

Scooolie:

--- Citace: Míla kdy 20. Října 2008, 13:48:46 ---Nebudu se míchat do vašich řečí, ale jedno vím zcela bezpečně, tak jak jsem to viděla na vlastní oči. Izrael Golany nesmí pustit, protože pak oči Izraele  by byly v podstatě v ruce nepřátel, kteří sice chvíli se budou tvářit přátelsky, ale jen chvíli. Tohle nemůže dopustit Izraelský stát i kdyby si to přály mocnosti.Zdraví Míla

--- Ukončit citaci ---

Já samozřejmě souhlasím. Nicméně to znamená rezignovat na mírovou smlouvu se Sýrií. A Olmert zjevně se naděje na mír se Sýrií nevzdává, což tedy znamená...

gvodrazka:
 :)
1. Golany nedáme ani náhodou - naši giborim by padli nadarmo;
2. Zoom správně odhalila nepřímou úměru mezi kursem Au a $$$ ;);
3. Au je vysoce kredibilní komodita. Pro nepodnikatelskou fyzickou osobu má však malou likviditu - stejně jako 1 až 5 ct brilianty... :D;
4. Bolševik sice nevyvraždil Romy, ale sebral jim maringotky s tím, že je zařadil do pracovního procesu, aby se mohli účastnit té eventuality až "zítra se bude tančit všude, až naše vlajky rudé ...", čímž je mentálně likvidoval;
5. Teď řeknu strašlivou pitomost: Globální finanční krize je uměle vyvolaný jev za účelem snížení cen ropy, U.S.A. jako tahoun světové ekonomiky na tom všem ještě vydělají, ačkoli padly i názory typu "jak komunisté ovládli Wall Street";
6. Zoom, Chaje, Scooolie, Vadere, Samueli, Elazare, Tomsiku, človíčkové roztomilí (neurážejte se prosím kvůli pořadí, v jaké jsem Vás jmenoval), Benjamin Disraeli kdysi prohlásil něco v tom smyslu, že nejlepší román je ten, který si napíšete sami. Předkládám Vám proto k úvaze jako duchovní elitě a IQ aristokracii - založme si vlastní partaj, když nám ti okolní čučkaři nejsou dost dobří!
Navrhuji název: Bejt Čechy. Což znamená pro našince: Dům Čechy (když už jsme tedy tak rozprsklí po Čechách místo v Erecu) a pro externí neználky: být (opravdovými, vlasteneckými) Čechy.
Naše partaj se bude vyznačovat důsledným centrismem (pod tím si představuji oproštění se jakýchkoliv pravých i levých deviací), pragmatismem, religiozitou a humorem. Naše barvy: černá s bílými proužky, nebo bílá s černými proužky - značí mříže od lochu ve dne a v noci... ;D
Předseda partaje bude revolvingově střídán, pokladníci budou admini, řadový člen budu rozhodně já, stínový ministr obrany bude Tomsik a časem si opatříme i profesionální denuncianty. ;D

Pamatujte, že z daleko více pitomějších začátků vzrostla později hrozná partajní monstra... ;D

gv

Scooolie:
 ;D Já jsem děsný konzervativec. Co já bych dělal v jedné partaji s takovými levičáky a liberály?  :D

ad 2) Pořád se tu nějak nelogicky poměřuje kurs dolar/zlato. Co je mě do dolaru? Já mám české koruny - a v těch se opravdu investice do zlata vůbec nevyplácí  ;)

gvodrazka:
 :)
V naší nové partaji by nebylo levičáků a liberálů, pravičáků apod. Byli bychom "bezručáci" ;D

$/Au: To je tím, že kupujete zlaté cihličky v Kozí 9 s DPH, místo z kontrabandu z Rakouska (bez DPH) ;D
Nesmíte si kupovat Golden Buffalo či Golden Eagly u Vandase, ale jinde bez DPH... ;D

gv

zoom:
Goldene Kinder, Chag sameach  ;D ;D ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi