Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Mosad

<< < (2/3) > >>

Scooolie:
Jako každá zpravodajská a informační služba (Opus Dei se však rozhodně nezabývá jen tím - https://www.opusdei.cz) jsou dobří sběrem informací svému zadavateli. Který je v tomto případě papež. A ten s těmi informacemi pak dále pracuje.

Samozřejmě jiným způsobem než izraelský premiér (jak říkal soudruh Stalin: "A kolik divizí má ten papež?").

Míla:
Tak to je fajn, že jsme Vadere na stejné notě. Asi jsem to nepochopila. Hlavně Vám závidím, že nemáte sních. Tak to se tady nedá říci. Pořád chumelí. Já mám i knihu o Mosadu. Já jsem takový čtenář a v televizi si vybírám. Nenávidím seriály, ale mám taky hodně práce.Lajla tov. Míla :)

Tamar:

--- Citace: Míla kdy 23. Listopadu 2008, 18:06:12 ---Hlavně Vám závidím, že nemáte sních. Tak to se tady nedá říci. Pořád chumelí.

--- Ukončit citaci ---
;D ;D ;D Vaderovi? Vaderovi závidíte, že nemá sníh?  ;D ;D ;D On zase stopro závidí vám, že ho máte..

Míla:
Víte co, jsem slušná, jděte se bodnout s takovýma názorama na Mosad. Já si ho nesmírně vážím a díky že ho máme. Vím, že mě zkontrolují, jestli nekecám, ale Bůh mi je svědek, že bez nich by jsme byli všichni v háji. A jestli si to někdo neuvědomuje ? Každý  má právo na názor. Nikomu ho neberu. V mém manželství platilo(dokud Bůh neodvolal mého muže), násilí je fašismus. Ať si každý myslí co chce. Mě je to jedno, ale já jsem přesvědčená, že Mosadu šíleně vděčíme a teď ani nemůžeme vědět za co, protože se to dozvědí až naše děti! Lajla tov Míla >:D

Vader:
 ??? ??? ??? A to bylo urceno komu a proc ? Na ktery prispevek reagujete ?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi