Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Mosad

(1/3) > >>

Scooolie:
Zajímavá úvaha v Haaretzu - příliš dlouhá na to, abych ji překládal, když navíc nemáme souhlas k přebírání.

Is Mossad responsible for delaying Iran's attainment of nuclear capability?
https://www.haaretz.com/hasen/spages/1024680.html

Míla:
Scooolie, já si to nepřečtu, protože jsem blbec a neumím anglicky, ale jedno vím, hodně o tom čtu, že Mosasd je nejlepší na světě. Kdyby ostatní státy měly takovou službu, nebylo by tolik problémů. Nejbezpečnější letadlo je Izraelské, vzpomeňte, kdo věděl o loňské Syrii!! Musím se vám přiznat, že jsem to poznala i na cestě do Izraele. Měli mě přečtenou. Koukala jsem jak blázen. Na rozdíl od ostatních jsem neměla jediný problém. Žádné kufry ukazování jen mi říkali, ať pokračuji dál. Před jejich službou se skláním. Vím, že je to velice těžké, protože musí operovat vlastně v nebezpečném prostředí. To se nedá dělat z Jeruzaléma. Zdraví Míla

Vader:
"Opus Dei" (ac je nemam rad) nejsou o moc horsi nez Mosad. Otazkou ale je, kterem lidu jsou k uzitku...

Míla:
Vaderere, jste mi moc milý,k čemu jsou ? Vzpomňte si před rokem se v Syrii budoval uprostřed pouště za pomoci Korejců, kterých tam nejvíce zahynulo nukleární reaktor pro výrobu zbraní. Nikdo o tom nevěděl a přiletěly naše stihačky přes moře a všechno zlikvidovaly.Kdyby to nezaregistrovaly satelity, tak oba dva státy dělaly mrtvé brouky. Pak byly takové mírné tahanice a pak vše utichlo. Proti komu si myslíte, že se Syrii budovala výroba atomových zbraní ? K tomu je Mosad. O té výrobě nikdo nevěděl, nebo nechtěl vědět to nevím, ale bylo to těsně než jsem odjížděla do Izraele.Zdravím z naprosto zapadaného Jablonce sněhem. Na balkone mám 50 cm.Míla

Vader:
Mila Milo, doslo tu k nepochopeni, ktere jsem asi zpusobil ja svoji formulaci. Ptat jsem se chtel na to, k cemu jsou dobri lide z Opus Dei a kteremu lidu pomahaji. V pripade Mosadu nemam pochybnosti.

P.S. - tady uz slunce rozpustilo skoro vsechen snih napadany pri vcerejsi chumelenici  :'(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi