Judaismus > Obecná náboženská debata

Volby

<< < (2/3) > >>

Scooolie:
Ááá, tak to mi nedošlo, ale je to zajímavý postřeh! Inšaláh!  >:D

Míla:
Teď jste mě fakt dostali ! Já už vím, jak ty naše strany budu nazývat ! Všichni na mě budou koukat jako blázen, ale zejména jste perlili s rozdělením zelených. To nemá chybu! Jenom mě tam chybějí Komunisti, to nevím jak mám nazývat a hlavně nevím koho mám volit. Poraďte. Zdraví Míla :)

lechem:
Zdravím,

Už jsme se od původního tématu dostali opravdu hodně daleko, ale on ten problém s nerozhodností koho vlastně volit, začíná být velmi aktuální. Jsem pravidelným pravicovým voličem, ale přestože se za to trochu stydím, letos - poprvé od revoluce snad ani nepůjdu k volbám. :-[

Copa já vim?

Lechem

Vodník:

--- Citace: lechem kdy 23. Září 2008, 14:44:06 ---přestože se za to trochu stydím, letos - poprvé od revoluce snad ani nepůjdu k volbám. :-[
--- Ukončit citaci ---
Nemáte se za co stydět! Já Vaše rozhodnutí naprosto chápu a asi bych v ČR udělal totéž. Já zde v Holandsku volil lecos, napravo i nalevo, ale vypadá to, že budu už volit pouze "blanco" - to je místní varianta toho "nejít k volbám": totiž že tam jdete, ale odevzdáte prázdný lístek, čímž říkáte: z vás, vy lumpové, nebudu volit nikoho!

chaje:
je to zajímavé, zrovna včera, když jsem četla tuhle debatu, tak jsem uvažovala, že tentokrát snad fakt nepůjdu k volbám...protože je to zoufalství

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi