Judaismus > Obecná náboženská debata
Volby
Scooolie:
Tak já do krajských a vůbec už ne do obecních voleb celostátní politiku nemíchám. Krajská a obecní zastupitelstva nemají vliv na to, co se peče v parlamentu a ve vládě a naopak.
Nicméně tohle by mohla být možná zajímavá debata, která by si zasloužila další názory, pokud bychom to posunuli o kousek dál:
Která strany (které strany) jsou dobré pro správný vztah ČR k Izraeli, k Židům? Kdo z našich politiků je a kdo není "dobrý pro Izrael"?
Pepino65:
--- Citace: Scooolie kdy 23. Září 2008, 22:34:20 ---.... Která strany (které strany) jsou dobré pro správný vztah ČR k Izraeli, k Židům? Kdo z našich politiků je a kdo není "dobrý pro Izrael"?
--- Ukončit citaci ---
Tak možná jsem skeptik, ale strana? Podle mě žádná, ovšem je tu naštěstí ohromná spousta sympatizujících politiků (Zeman, Žantovský, Klaus ...) napříč spektrem, důležité je, aby ti politici svůj vliv a sympatie dokázali "prodat".
Scooolie:
Mno, ono právě s těmi politiky to není tak žhavé. Zeman je už více méně bez vlivu. Žantovský je velvyslancem v Izraeli. A Klaus? Já vůči němu netrpím předsudky, ale nějaké náklonnosti jsem si nevšiml. To už spíš Topolánek.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi