Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Vymena Salita za teroristy
Vader:
A mame to tu zase. Kdyz tak ale dumam nad samotnym Salitem a jeho rodinou, prateli atd., pak jsem nazoru, ze pokud bude Salit vracen ZIV, bude vymena stat za to. Stejne ty propustene smejdy brzy zatkne policie s bombovou vestou na prechodu...
Tolik muj nazor, muzete me kamenovat ;)
zoom:
Kamenovat nebudeme, jenom me napada, jak dalece se Hamas poucil od Hizbalahu. Pokud k vymene dojde - zivy za zive, nic proti.
gvodrazka:
;)
Přesně tak. Ať už je chlapec doma - a těch 450 zločinců? To jsou mrtví lidé ... ;)
Obávám se však (chalila), že hoch nežije ....
Uvítám, když mi všichni vynadáte do pesimistů, když se uskuteční swap mezi živými. ::)
gv
fanuel:
Zdravím, zlu se nesmí ustupovat, to je jako kdyby se to zalévalo vodou.Roste a roste již několik tisíc let a konce není vydět.Je potřeba se poučit z historie a nebát se zlu postavit jinak zlo se bude vždy na oko chovat jako kladný hrdina, ale ve skutečnosti jde o naplnění vize, jak zničit civilizaci, potažmo vyspělou demokracii.
Stanek(Fanuel)
Vader:
--- Citace: gvodrazka kdy 10. Září 2008, 16:27:15 ---Přesně tak. Ať už je chlapec doma - a těch 450 zločinců? To jsou mrtví lidé ... ;)
Obávám se však (chalila), že hoch nežije ....
Uvítám, když mi všichni vynadáte do pesimistů, když se uskuteční swap mezi živými. ::)
--- Ukončit citaci ---
Muj mily a vsemi ocenovany Gugi, ja jsem pesimista non plus ultra, ale stale verim a doufam, ze Gilad zije.
Samozrejmym shledavam, ze vymena toho - odpustte - ksindlu probehne za ZIVEHO Salita.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi