Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Vymena Salita za teroristy

<< < (2/7) > >>

Scooolie:
Gilad žije, protože je to (jak kdosi kdesi řekl) pojistka Hamasu. Otázka ale je, jestli ho předají živého. Hodně viděl, hodně slyšel. Nicméně si myslím, že k výměně dojde a bude to živý za živé.

eleazar:
Přál bych mu to, vezmu-li si, jaká nejlepší léta svého života ten chlapec takhle s prominutím blbě ztratil a co jsem dělal v jeho věku já, tak lituji toho, že ho nevyměnili raději za Kuntara.

Scooolie:
Pořád má naději, že se po 2-3 letech zajetí podívá domů. Ti dva jeho kamarádi, kteří s ním sloužili a kteří byli zabiti, jsou na tom přece jen hůř.

eleazar:

--- Citace: Scooolie kdy 10. Září 2008, 22:04:24 ---Pořád má naději, že se po 2-3 letech zajetí podívá domů. Ti dva jeho kamarádi, kteří s ním sloužili a kteří byli zabiti, jsou na tom přece jen hůř.

--- Ukončit citaci ---
Než Šalit zemře (lhostejno, bude-li mu 29 či 92 let), tak nebudeme moct rozhodout, kdo je natom líp. Nevíme, jestli se vrátí, v jakém stavu se vrátí a jak se bude jeho život potom odvíjet.
Někdy je lepší "šikovně" zemřít než strávit zbytek života v utrpení, což doufejme nebude jeho případ.

Vezměme si Rona Arada, tak pro toho by bylo nejspíš štěstím, kdyby jej raději hned zabili, než aby ho zajali, mučili a pravděpodobně umučili k smrti a ještě s ním vydírali další lidi. Nemluvě o jeho rodinných příslušnících, kterým nejenže zničili život, ale prakticky jim i odebrali možnost začít znovu.

gvodrazka:
 :(

Hamas: Shalit talks are completely over, unclear when they will renew (Israel Radio)

A to ti drbani hamasnický řeknou, když v sobotu to bude 1000 dní jeho zajetí. Takže je to opět na začátku. Ale právě to, že nemohou přijmout jakkoliv výhodnou nabídku Izraele, mne naplňuje podezřením, že oni už nemají nic na výměnu …chas ve chalila.
Jen z toho chtějí vytřískat pozornost proarabské světové veřejnosti. Aby se na ně nezapomnělo. Aby nezmizeli v propadlišti historie.
 >:(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi