Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Izraelská strana Kadima spolupracuje s Putinovou stranou Jednotné Rusko

<< < (6/7) > >>

Tamar:

--- Citace: Samuel kdy  2. Září 2008, 16:24:31 ---Dnes, v době internetu lze prakticky cokoli sehnat a objednat z obýváku. Ale je pravda, že koupit si to například na Jaffo Street je asi příjemnější.
(Chtěl jsem přidat obrázek, ale nějak se nevyvedlo)

--- Ukončit citaci ---
Na internetu umím najít ledacos, ale objednávat věci ze zahraničí opravdu nee a asi bych to ani nezaplatila. jak se to dá udělat, když si člověk chce objednat třeba cédéčko? já myslím, že každá ta společnost to možná do ČR nedoručí.. a taky, jak mám platit v dolarech, když žádné nemám...  :(
(a ani ten obrázek se mi nepovedlo stáhnout..  ;))

eleazar:
to chaje + Elazar: Doufám, že máte pravdu Vy a ne já. Čas od času zbytečně plaším, ale někdy také oprávněně, tak doufám, že tentokrát je to až moc zbytečné. ;)

to gvodrazka: Nejste náhodou též nocritou? ;) Nejdřív tady vyznáváte všudypřítomnost Boží Šchimy, pak Vaše názory na krásu ženy zevnitř.

chaje:

--- Citace: Marcela kdy  2. Září 2008, 22:53:40 ---
--- Citace: Samuel kdy  2. Září 2008, 16:24:31 ---Dnes, v době internetu lze prakticky cokoli sehnat a objednat z obýváku. Ale je pravda, že koupit si to například na Jaffo Street je asi příjemnější.
(Chtěl jsem přidat obrázek, ale nějak se nevyvedlo)

--- Ukončit citaci ---
Na internetu umím najít ledacos, ale objednávat věci ze zahraničí opravdu nee a asi bych to ani nezaplatila. jak se to dá udělat, když si člověk chce objednat třeba cédéčko? já myslím, že každá ta společnost to možná do ČR nedoručí.. a taky, jak mám platit v dolarech, když žádné nemám...  :(
(a ani ten obrázek se mi nepovedlo stáhnout..  ;))

--- Ukončit citaci ---

objednávat přes internet není zas takový problém, chce to jen mít vhodný způsob placení a stačí účet v korunách...já používám PayPal, to je nejjednodušší, stačí k tomu embosovaná platební karta...ale ne každý ho bere, tak když nakupuju (zatím teda jenom knihy), vybírám společnost, co ho bere...kupodivu ceny v zahraničí (knih) jsou někdy docela nízké, ale to poštovné...poslední koupě: kniha - 1 dolar, poštovné  - 13...no ale výsledná cena furt slušná  ;)

jo a ten obrázek šel opravdu špatně stáhnout

Samuel:
Jak píše chaje, PayPal je asi jedna z nejrozšířenějších a nejbezpečnějších typů plateb při nákupech přes internet. A dolary ani Eura, ani jinou cizí měnu mít nemusíte. V okamžiku platby Vám konkrétní částku Vaše banka přepočte v aktuálním kursu na Kč a strhne z účtu.
Pokud příslušný obchodník nebere PayPal, často bere platbu platební kartou (MasterCard, Visa apod.) Zde samozřejmě již musíte mít trochu vyšší důvěru k tomu konkrétnímu obchodu, ale i to se dá a dosud se mi nestalo, že bych měl někdy nějaký problém.

zoom:
Po dovolene zase normalne se chci vratit do diskuze a ne jen tak obcas neco kvaknout k tematum. Tedy k te chamse se mi stala zrovna nahodou v Praze docela vesela historka, byla jsem v obchode s chamsou, kterou nosim a na niz je zidovsky symbol a ktera je moc hezka a prodavacka mi rekla, je vy mate krasnou chamsu. Trochu jsem se zarazila, ze vedela co to je. Pak mi to sama vysvetlila, maznel je z Alziru a jeji tchyne  ji take dala chamsu, aby ji lide neurknuli, kdyz je tam na navsteve, protoze je hezka a mlada (ta pani, ne ta tchyne). ja jsem rekla, ze moje chamsa je z Izr. a nakup jsme ukoncily k oboustrane spokojenosti.  :)
Ono je to opravdu tak, ze ne tim co clovek nosi, na sobe, ale spis v sobe je urceno cim je. I kdyz obleceni je take dulezite.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi