Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Izraelská strana Kadima spolupracuje s Putinovou stranou Jednotné Rusko
Tamar:
--- Citace: chaje kdy 2. Září 2008, 09:54:31 ---to gv: ty šperky jsou pěkné...
--- Ukončit citaci ---
No to opravdu jsou.. ;D ;D, ale zkuste něco takového koupit v Uherském Hradišti.. ;D ;D Byla jsem blahem bez sebe, když se mi podařilo zakoupit jednu malinkou hvězdičku ve stánku u Klausové synagogy.. Jinak v českých zlatnictvích od Ústí nad Labem po Zlín.. samé křížky, případně semtam nějaké budhistické symboly..
A nesundavám ji vůbec nikde..
--- Citace: gvodrazka kdy 2. Září 2008, 11:28:11 ---Hexagram pak sám jako styčná plocha všech těchto entit je znázorněním vztahu:
1. mezi B"h a člověkem,
2. B"h a světem,
3. člověkem a světem... ;)
--- Ukončit citaci ---
:) to se mi líbí, pěkné vysvětlení..
Elazar:
--- Citace: chaje kdy 2. Září 2008, 10:04:48 ---to Elazar: koukám, že vy už jste taky psal, že chamsa je původně muslimská...a proč džinismus? ten je přece indický a nemuslimský :)
--- Ukončit citaci ---
No, oni někteří poukazují na podobnost symbolické ruky (achimsa) v indickém džinismu a chamsy. Ale je to jen hypotéza.
chaje:
--- Citace: Marcela kdy 2. Září 2008, 15:12:38 ---
--- Citace: chaje kdy 2. Září 2008, 09:54:31 ---to gv: ty šperky jsou pěkné...
--- Ukončit citaci ---
Byla jsem blahem bez sebe, když se mi podařilo zakoupit jednu malinkou hvězdičku ve stánku u Klausové synagogy.. Jinak v českých zlatnictvích od Ústí nad Labem po Zlín.. samé křížky, případně semtam nějaké budhistické symboly..
A nesundavám ji vůbec nikde..
--- Ukončit citaci ---
no, já si jí nechala udělat na zakázku z vlastního zlata (ze starého rozbitého šperku)...sehnat to opravdu nejde :)
Samuel:
Dnes, v době internetu lze prakticky cokoli sehnat a objednat z obýváku. Ale je pravda, že koupit si to například na Jaffo Street je asi příjemnější.
(Chtěl jsem přidat obrázek, ale nějak se nevyvedlo)
Samuel:
Pokus o vložení obrázku znovu
(Milý deníčku, zase nic :))
Snad tedy jen link pro neukojitelně zvědavé , co jsem to sem chtěl vložit za obrázek :)
https://www.savefile.com/files/1764524
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi