Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Partnerské vztahy-manželství-rodina,postoj všech náboženství .

<< < (2/7) > >>

Zina:
Velmi příjemné video,děti jsou úžasné a maminka také.
Takových vyjímek by mohlo být i více.

Zina:
Já jsem si vždy myslela,že je to moc dobře jaká je u nás tolerance a myslím si to i dnes.Dříve se mě líbilo,že nikdo nikoho neomezoval.Např.ty si nesmíš vzít toho,nesmíš se stýkat s tím.Jenže vazby se nějak vytratily a rodina zůstala sama.Když se nad tím zamyslím dnes ,tak přece jento mělo smysl.I když dnes tolerance je životně nutná i z jiných příčin.Víte musím říct,že jsem jako dítě byla neustále pod dohledem i v důsledku náboženství.Dnešní děti to mají velice těžké.

Vodník:
Žijeme v těžkých časech. Výchova dětí je plavba mezi Skyllou a Charybdou: buď je necháte liberálně dělat si co chtějí (tj. žít - v manželství nebo na divoko - s příslušníkem jiné víry nebo bezvěrcem a vychovávat tak i děti) nebo je vést striktne v náboženském duchu (židovském, křesťanském nebo muslimském) a způsobit jim trauma toho "jiného" dítěte, které budou ostatní šikanovat (možná taky ne, ale riskněte to!) Mezi těmito extrémy je celé spektrum mezistupňů a kompromisů a nikdy předem nevíte, zda to, co jste zvolili, je právě pro tohleto Vaše dítě to nejlepší. Mnoho záleží i na Boží vůli, není dobře si myslet, že všechno je to na nás.

Ale myslím, že tahle debata začala spíš o partnerských vztazích, resp. o předmanželském/mimomanželském sexu. Zřejmě ale už na to téma bylo řečeno vše, když se v tom zde nepokračuje...

Zina:
Určitě vše nebylo řečeno.jenom se nikomu nechce začít jak vidno.Pokud se budeme bavit o předmanželském sexu,tak si myslí,že jen malé % lidí (mladých) je schopno vydržet do svatby.Velkou šanci mají jen ti kteří neměli partnery a to asi není také úplně dobře.Vezměte si jen jak útočí (nevím jak to nazvat) sexy- reklama.A vyzkoušet si  před manželstvím není zase tak špatné.Otázka je jak často.

Zina:
Vodník: Na mimomanželský sex nemám omluvu pro žádného.Když tohle praktikuje muž většina přimhouří oko což je pokrytectví.(pro mě je argumentace sexuologu o tom,že se i tak udržuje manželství naprostý blud) U žen to není tak jednoduché.Pro někoho to znamená konec.Jiný je schopen to zvládnout.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi