Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Gruzie - srpen 2008
Elazar:
Jsem smutný. Ne naštvaný, jen smutný. že v předvečer šabatu útěchy musím, chci li zůstat civilizovaným člověkem, jakým jsem chtěl být, dát za pravdu antisionistovi a nesouhlasit se sionistou, ač by to mělo být naopak.
Ne milý Gugi, nesouhlasím s tebou a nemůžu, nechci li se zpronevěřit svému svědomí. Nedokáž nazývat přslušníky jiných národů hmezáky a mršinami, neboť nechci, aby se tak jiní vyjadřovali o nás. Musím souhlasit s Vodníkem.
Chceš li se ubíjet svou nenávistí, jen do toho... Jen mi netvrď, že to je něco, co jako příslušník téhož národa a náboženství musím nebo bych měl dělat rovněž nebo že to máme v genech
- ne, NEMÁME. Ne my všichni.
Gut šabes
Pepino65:
Já si celou dobu myslím, že je to proti Rusku, kdyby to bylo proti Íránu, tak je radar prvního varování v Izraeli a obranné rakety by létaly v nejhorším případě z jižního Maďarska a ne ze severního Polska. Až bude další radar v Thajsku, tak to bude proti Severní Koreji, určitě ne proti Číně. ;D
lechem:
A v tom se Pepino právě mýlíš. Budiž Ti útěchou, že s Tebou i téměř celá novinářská obec. Má-li radar, spolu s odpalovacím zařízením, kontrolovat rakety některého konkrétního nepřítele, musí být mimo předpokládaný dostřel oněch raket. Aby déle vydržel ;).
Lechem
Yan:
--- Citace: lechem kdy 17. Srpna 2008, 10:03:10 ---A v tom se Pepino právě mýlíš. Budiž Ti útěchou, že s Tebou i téměř celá novinářská obec. Má-li radar, spolu s odpalovacím zařízením, kontrolovat rakety některého konkrétního nepřítele, musí být mimo předpokládaný dostřel oněch raket. Aby déle vydržel ;).
--- Ukončit citaci ---
To se zdá být logickým argumentem, akorát že zrovna tenhle případ to v případě Iránu nesplňuje.
Zkus to jinak.
lechem:
Ale ono to tak opravdu bylo. Šahab 3B doletí na JV okraj Polska. Fakt, že si Irán koupil třicet raket, co zbyly Kimovi, tuhle strategii opravdu mění. Třeba se amíci spoléhají na to, že ty korejské budou "opravdu spolehlivé".
Lechem
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi