Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
židovské svátky Holešov
chaje:
Radek: to nic, to se občas stává každému...
ari180:
--- Citace: wahhab kdy 4. Srpna 2008, 01:10:43 ---
--- Citace: ari180 kdy 3. Srpna 2008, 23:31:39 ---
--- Citace: wahhab kdy 3. Srpna 2008, 23:21:47 ---
--- Citace: ari180 kdy 3. Srpna 2008, 22:51:27 ---este by som chcel podotknut,ze...
judaizmus nieje zalozeny na uzavretej komunite s tym,ze ostatnym odopiera B-ha.
Ludia by sa mali podla vyznania delit na dve skupiny. Zidov a ludi,ktori dodrziavaju Noahove zakony.
Ide o to,ze Zid musi dodrziavat 613 prikazani. Zatial co nezidovi staci len 7 a tiez si ziska priazen u B;ha.
Pan Wahhab:podla Vasho stylu vyjadrovania sa a spontannych nenavistnych vykrikov typu : ALE TOTO NIE JE PRAVDA usudzujem,ze sa mozno citite menjcenny a pod. a preto by som Vam chcel povedat ze sa nemusite bat.To ze nieste Zidom este neznamena ze ste nieco menej.Ako som napisal mozte si ziskat priazen u B.ha Staci ak budete dodrziavat 7 jednoduchych pravidiel a uvidite ze to pojde
Len nebudte pohanom.To jedno urcite nie.
--- Ukončit citaci ---
Ake nenavistne vykriky? Je velmi jednoduche rozdelit ludi na zidov, ktori dodrziavaju 613 zakonov a potom ten zvysok sveta ktori by mali dodrziavat zakony Noahove a tym staci len 7....Ved sa preberte z toho co pisete.....a nepiste mi, ako ja mam ziskat priazen Boha....nechajte si svoje rady pre seba..ok?
--- Ukončit citaci ---
;) dobre ale potom si VY nechajte pre seba VASE komentare,ktore sa obsahom hodia na neonacisticke weby ako zvedavec.Ja som ludi takto nerozdelil.Vy by ste vsak toto rozdelenie mali respektovat.
Tie nenavistne srdcervuce a ubolene vykriky.....ALE TOTO NIE JE PRAVDA...... a dalsie Vase komentare.No nehovorim,ze su priam nenavistne ale znie to ako ked si male dieta nieco nechce pripustit ale v duchu o tom pochybuje.
--- Ukončit citaci ---
Ja pochybujem o tom, ze mas zdravy rozum, ty militantny magor....
--- Ukončit citaci ---
No ale preco sa uchyjete k nadavkam a osocovaniu??? Na taketo praktiky a primitivizmus ste nepochybne zvyknuty z neonacistickych webov,ktorymi mate vymyty mozog. Odporucam Vam vyhladat odbornu pomoc.
Elazar:
--- Citace: Radek kdy 4. Srpna 2008, 05:43:25 ---Jsem příznivcem otevřené multikulturní společnosti a proto jsem byl v pátek trochu zaražený.
Ne nadarmo se říká "ráno moudřejší večera", teď s odstupem tří dnů cítím, že má reakce byla unáhlená, zbrklá a nevhodná. Chtěl bych se proto omluvit všem, kterých jsem se dotkl.
--- Ukončit citaci ---
Před deseti lety bych možná reagoval stejně unáhleně (před deseti lety jsem byl také příznivcem otevřené multikulturní společnosti) takže je třeba se na věci dívat s trochu větším odstupem, názorovým i časovým, ale to se všichni učíme.
Elazar:
Koukám, že nad Tatrou sa blýska, hromy divo bijú....
chaje:
Elazar: a jaké společnosti dáváte přednost nyní? (ptám se, protože mě to zajímá, nemyslím to nijak ironicky apod.) Já sama si nejsem jistá, jaká společnost že by byla nejlepší
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi