Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Jsou diskutující na Fóru Eretzu sionisté?

<< < (32/33) > >>

Vodník:

--- Citace: Elazar kdy 15. Června 2008, 18:10:59 ---Asi ze stejného důvodu, proč se tam nedá ani "pravoslavný web"  ;)
--- Ukončit citaci ---
???  ??? To mi nějak uniklo. Reagoval jsem na Maxovo lakonické "Tak to tady chodí" (že jeden druhého nechápeme, co říká), což mi přišlo poněkud surrealistické. Pravoslaví je IMHO úplně mimo hru...

Vader:
Mily Vodniku, jeste dostatecne neznate mistni crew, a proto doslo k omylu. Max chtel rici, ze nikdo nerozumi Fanuelovi  :D

Vodník:
Ad Vader: aha - no vzhledem k jeho předchozím příspěvkům mně to zas až tak nepřekvapilo. ;) Náhodou, já si myslím, že tací bezděční surrealisté dodávají webu určitý půvab. Myslel jsem, že je to tu běžný jev, nesvázaný výhradně s osobou Fanuele...

fanuel:
Zdravím, já, ty, on a je země šampion. Myslím, myslíš, myslíme po ránu si zahulíme. Pak si dáme,  jedno dvě a bude dobrá snídaně. Kdo nevěří ať tam běží a pak Fanuelovi porozumí. 
Ukázka z básnické tvorby 8) ;D 8)
Stanek (Fanuel) 

janagab:
Přiznám se, že jsem "neučetla" všechny příspěvky, ale nějak se mi vytratil smysl Vodníkovy otázky - "Jsou diskutující na Fóru Eretzu sionisté?" - odpověděla bych - jak kdo. Ve wikipedii se píše, že sionismus je ideový směr, který vznikl v druhé polovině 19. století mezi evropskými Židy. Hlavním cílem jeho představitelů bylo a je přesídlení Židů do Erec Jisra'el a vybudování a udržení židovského státu.
Takže, co vlastně chce svou otázkou Vodník zjistit? Zda jsou všichni diskutující Ž/židé? Nebo spíš, zda jsou názory diskutujících z jeho pohledu objektivní? (což je asi dost těžké, protože každý názor je individuální a diskutující se buď mohou na větší či menší části problematiky shodnout či neshodnout).

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi