Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Paleni knih je pozustatkem stredoveku
Vader:
Ptam se autora : a co se ma jinak nez paleni s tzv. Novym Zakonem delat ? Pouzivat jej jako toaletni papir ? ???
Scooolie:
--- Citace: Vader kdy 26. Května 2008, 22:14:28 ---Ptam se autora : a co se ma jinak nez paleni s tzv. Novym Zakonem delat ? Pouzivat jej jako toaletni papir ? ???
--- Ukončit citaci ---
To je jako kdyby se křesťan ptal, co dělat s Talmudem...
Říci: "Děkuji nechci. A dát do bazaru."
Elazar:
Ty misionáře dát do bazaru? Klidně bych pro ně vytvořil rubriku "Chcete mě"... :D Pálení knih je samozřejmě nesmysl - chcete li s něčím pro vás neužitečným naložit alespoň trochu užitečně, tak každé malé dítě ví: do sběru! :)
Ale jsem ze článku rád, že právník tzv. mesiánů konečně přiznal barvu a řekl jasně odkud vítr vane. Jen kdyby tak někdo dotyčné misionáře upozornil, že vhodný prostor pro misii je na sever, na východ a na jihovýchod od Izraele. Když se tam těch 15 000 vydá, Izraeli chybět nebudou a dal bych jim i balíček na cestu a s upřímným srdcem popřál hodně štěstí.
eleazar:
--- Citace: Vader kdy 26. Května 2008, 22:14:28 ---a co se ma......
--- Ukončit citaci ---
Nerozdávat Brit Chadaša ani jej neprodávat pod výrobní náklady. Pak si každý rozmyslí, jestli mu jednodenní mzda spojená s obtížným sháněním stojí zato, aby jí nechal spálit.
Až na mě bude někdo schnorerovat, abych přispěl Vaderovi na toaletní papír, tak až na další raději nepřispěji.
--- Citace: Elazar kdy 26. Května 2008, 23:03:18 ---Když se tam těch 15 000 vydá, Izraeli chybět nebudou
--- Ukončit citaci ---
Škoda že nebudou chybět ani IDF, kam musí narukovat. Proč mají Nocrim bojovat proti Maronitům, Koptům, Aramejcům, a dalším živým štítům arabských diktátorů po boku hanobitelů své víry, zatímco arabští křesťané toto nemusí.
--- Citace: Elazar kdy 26. Května 2008, 23:03:18 ---Jen kdyby tak někdo dotyčné misionáře upozornil, že vhodný prostor pro misii je na sever, na východ a na jihovýchod od Izraele.
--- Ukončit citaci ---
Nesouhlasím. Na sever a na jihovýchod jako občané Izraele nemůžou, protože by je
a) zabili bez ohledu na jejich víru
b) po návratu domů zavřeli za návštěvu nepřátelského státu bez povolení
takže zbývá jenom ten východ - Jordánsko
Vader:
--- Citace: eleazar kdy 26. Května 2008, 23:03:56 ---
Až na mě bude někdo schnorerovat, abych přispěl Vaderovi na toaletní papír, tak až na další raději nepřispěji.
--- Ukončit citaci ---
eleazare, uvedomte si, kde se nachazite a piste podle toho :D jestli si myslite, ze me bod hodnoceni rozhodi, tak jste mimo. Budu trvat na tom, ze tzv, novy zakon je blud a nedonutite me zmenit nazor nicim ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi