Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Hlasování

<< < (2/3) > >>

Scooolie:
Nejvíc hlasů má v tuto chvíli pravděpodobně komentář o tom, jak Britské listy vykrádají články jiných.

Berte ty hvězdičky orientačně. Nejjednodušší je samozřejmě jejich zrušení. Ale mě přijdou jako docela prima oživení - o jehož přesnosti si ovšem nedělám iluze....

Jicchak:
Jak je to možné že když hlasuji o článku o rabi Lauovi že se počet jeho hvězdiček nezvyšuje? Zdá se mi že jsem jediný hlasující. JInak když už jsme u antisemitismu mám na svých stránkách v oddílu chadašot článek boj o Talmud, celý článek stál za pozadím celé aféry dodával jsem informace které vedli až k odsouzení Semína samotnou církví.

Scooolie:
Může to být tím, že Váš jeden hlas nestačí ke změně "skore". Pokud (například) má článek 4 *, může to znamenat, že má průměrné hodnocení (například) 3,6 * - když se přidá jedenkrát hlasování za *****, tak se ten průměr změní (třeba) na 4,2 - což je ale zase jen 4 ****

Jicchak:
Už to tam mačkám týden a rabi Lau nestoupá jinak osobně mohu říci že je vynikající řečník.

Scooolie:
Já jsem teď přidal taky jednu a nic. Asi občas taky někdo zmáčkne proti. V každém případě je to z vnějšku neovlivnitelné. Ani já  (kdybych chtěl) nemám možnost manipulovat s tím.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi