Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Hlasování

(1/3) > >>

Jicchak:
Již jsem to jednou psal nyní se to potvrdilo, objevil s enyní článek o propuštění nebezpečného terirosty Barbutiho syna (znám se s jedním z těch kdo zatkli jeho otce) dal jsem hlasovat že je dobrý ale hned poté tam někdo dal že je článek mizerný, určitě to je někdo kdo nesouhlasí s jeho propuštěním a hlasoval o Barbutým a ne o úrovni článku.

zoom:
Při vší úctě není třeba brát všechno osobně.

Jicchak:
Já článek nepsal tudíž to osobně neberu, jen jsem se zamýšlel nad tím že hlasovat mohou lidé z různých kritériíí a majících stejných názor hlasovat různě což mate výsledky, ale není to až tak důležité. Přemýšlel jsem nad jinou stylizací hlasování ale zjistil jsem že současnou je lepší než mnou vymyšlené proto jsem nic nenavrhl pouze konstatoval.

Scooolie:
Ano, ano. Už jsme o tom před časem debatovali na sterém diskusním fóru. Byly tam přesně ty dva rozdílné přístupy - někdo hlasoval ohledně kvality článku (jak je to zajímavé téma, jak si s tím dal autor práci, atd.), jiný o samotné zprávě, kterou to přináší (tedy souhlasím, nesouhlasím).

Nakonec jsme došli k tomu, že se bude hlasovat o obsahu zprávy. Nicméně mám s tím problém (a všiml jsem si, že i asi ostatní) dát třeba 1 hvězdičku velice podrobnému článku - s jehož obsahem hluboce nesouhlasím...

Takže ta hlasování beru s rezervou. Nicméně občas jsou užitečná - když má nějaký článek průměrně 5 * od 15 lidí, tak je jasné, s čím se čtenáři ztotožňují...

Karels:
No, počítám, že skoro nejvíc hlasů dostal článek o Nobelových cenách u židů... - ale mám ten stejný problém - občas článek informuje perfektně, ale o prachsprosťárně Palestinců...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi