Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael
urputna pravoleva flamewar
Vader:
--- Citace: zoom kdy 13. Dubna 2008, 15:16:47 ---Pro dnesni mladez je vsechno leve komunisticke. Oni z toho vyrostou To nic. pochopi, ze pravda je uprostred. Jo jo neni lehke polemizovat v teto rovine.
--- Ukončit citaci ---
Pravda, zlata slova. Jenze pak to v tech diskusich podle toho dopada. Clovek je povazovan za zlocince jen proto, ze je mu neco ekonomicky levicoveho sympaticke, nebo pro to ma pochopeni. At zije politika bez predsudku a kolektivniho trestani :D
Vader:
--- Citace: Yan kdy 13. Dubna 2008, 15:22:07 ---Ježišmarjá, nejsou voni ještě mentálně pro feudalismui?
--- Ukončit citaci ---
Urcite ne, baron Scooolie von Uptagen by si neco takoveho nedovolil ani myslet ;D
Scooolie:
--- Citace: zoom kdy 13. Dubna 2008, 15:16:47 ---Pan raci byt stomatolog? Pro dnesni mladez je vsechno leve komunisticke. Oni z toho vyrostou To nic. pochopi, ze pravda je uprostred. Jo jo neni lehke polemizovat v teto rovine.
--- Ukončit citaci ---
Nepleťme prosím dohromady dvě věci. Já neodmítám levici. Já odmítám zastávání se a "chápání" Slánského, Londona a spol.
Jestli se chceme bavit o levici, pak pojďme. Začněmě Karlem Kautskym, přes Josefa Boleslava Pecku, Charlotte Masarykovou, Tusara, Laušmana až po Zemana, Špidlu nebo Paroubka. O Willim Brandtovi.
Ale nebavme se o komunistických zločincích, vrazích, utlačovatelích. To NENÍ legitimní levice.
BTW: Z tohoto názoru nevyrostu, na to mám příliš dobrou rodinnou výchovu už od malička ;D
Scooolie:
--- Citace: Yan kdy 13. Dubna 2008, 15:22:07 ---
--- Citace: Scooolie kdy 13. Dubna 2008, 15:11:32 ---......Takže opravdu já tuhle revoluci neslavím......
--- Ukončit citaci ---
Ježišmarjá, nejsou voni ještě mentálně pro feudalismui?
--- Ukončit citaci ---
Nechápu otázku. Prostě se mi hnusí ten teror, který po Francouzské revoluci nastal. Říká ti něco "potlačení kotrarevoluce ve Vendéé", při němž byli zmasakrovány desetitisíce nevinných lidí a vypáleny desítky vesnic. Předobraz řádění bolševiků v Rusku a poté nacistů tamtéž.
Tzv. "národní koupele" nebo "národní svatby"? To vše byl vzor např. i pro řádění komunistického dobytka ve Španělsku, který vedl k povstání generála Franca....
https://en.wikipedia.org/wiki/Revolt_in_the_Vend%C3%A9e
Yan:
Nechceš doufám z Franca dělat ochránce demokracie?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi