Všeobecná kategorie > Historie Izraele

Dejr Jasín

<< < (9/13) > >>

Scooolie:
Myslíte židovských bojovníků od Dár Jasínu?

Yan:
Ano.

Elazar:

--- Citace: Yan kdy 12. Dubna 2008, 14:22:38 ---Jednak mi to nevadí...... (do jisté míry je to i důvod proč sem chodit), ale jde mi o to, že i když je to z mé strany rýpání, tak pokud je to seriózní záležitost (a to je), mělo by se na to seriózně reagovat.

--- Ukončit citaci ---

To si trochu pleteš pojmy s dojmy, ne? Až budeš ty mluvt seriózně (což od tebe nečekám  ;) ), rak pak se dočkáš seriózní rekace - dokud budeš rýpat (a je ejndo do jak moc vážného tématu), budu alespoˇjá (a jak vidím, nejen já) odpovídat vždy jen rýpavě.

--- Citovat ---Mimochodem, nevíte, neexistuje někde na webu něco jako vzpomínky bojovníků od Dajr Jasínu?
--- Ukončit citaci ---

https://www.etzel.org.il/english/index.html - to je z druhé strany (pokud ceš znát tu první, tak stačí do googlu napsat "palestinské Lidice" nebo něco podobného

Yan:
To je tuším web Irgunu (nebo tak nějak)....... ten znám ještě od Nilberta.

zoom:
Docela objektivni - jen si to precist, nez clovek zacne vykrikovat hesla. A jsou tam take citaty dokumentu a to jak jiste vite, neni "propaganda". Ono se vselicos da popsat vselijak. Me se take lide ptali "a kolik  padlo v Praze pri bojich v srpnu 68 cechu, kdyz padlo tolik sovetskych vojaku?". Proste dostali informaci a s tou ziji. Stejne jako informace o Dejr Jasin. Krome toho pamatujete, jak v Gaze byl zastrelen palestinsky chlapec v naruci otce, jak cely svet kricel jaci jsou Zidi vrazi a pak vyslo najevo, kdo ho skutecne zabil - palestinsti "bojovnici" tak se to objevilo jako zpravicka a ne jako bombasticka top novinka, takze pro mnoho lidi to zustane tak, palestinske dite zastrelene v naruci otce bidnymi zidy. Tak se dela propaganda, to prece vsichni kdo tady diskutuji vime, bez ohledu na to komu fandime.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi