Všeobecná kategorie > Historie Izraele

Dejr Jasín

<< < (8/13) > >>

Yan:

--- Citace: Elazar kdy 11. Dubna 2008, 19:11:50 ---Ptal ses, co nám vadí - pokud mám mluvit za sebe, vadí mi jedna věc - že o této tragédii a bezesporu smutné události žvatláš ty a to jen kvůli tomu, aby sis splnil svou týdenní dávku rýpání. Zneužíváš tragédii bez toho, aniž bys o tom cokoli věděl, abys znal historii, příčiny a důsledky.

--- Ukončit citaci ---
Já nezneužívám tragédii, já jsem si jí pouze dovolil připomenout..... a to se nesmí. Chápu.

Yan:

--- Citace: Elazar kdy 11. Dubna 2008, 19:11:50 ---Mimochodem, od TEBE to nebyla připomínka jednoho zločinu, od TEBE to byla blbá provokace - to je fakt  :D
--- Ukončit citaci ---
No vidiš že ti to jde. Vždyť my se za chvíli shodnem i na tom náboženství (no jako že je prostě fakt že napatří do moderní společnosti)  ;D

Vader:

--- Citace: Yan kdy 11. Dubna 2008, 19:54:31 ---Asi nerozumím. Kdy je připomenutí vyvraždění Dejr Jasínu provokací a kdy nikoli? Na čem to závisí? Kdo to posuzuje? Týká se to pouze tohoto konkrétního zločinu a nebo je to obecný úzus? Pokud je to obecný úzus, kdo se na tom usnesl?

--- Ukončit citaci ---

Yane, od vas je provokaci i zadost o recept na macesy  ;D Smirte se s tim - my vas bereme jako provokatera a rypala; cela vase historie prispevku na to ukazuje  ;) Ale budte bez obav - i rypalove maji svoje misto ve svete a na Eretzu. A usnesl jsem se na tom ja, prosty admin  :D

Yan:
Jednak mi to nevadí...... (do jisté míry je to i důvod proč sem chodit), ale jde mi o to, že i když je to z mé strany rýpání, tak pokud je to seriózní záležitost (a to je), mělo by se na to seriózně reagovat.

Yan:
Mimochodem, nevíte, neexistuje někde na webu něco jako vzpomínky bojovníků od Dajr Jasínu?

PS: Zní to jako rýpnutí, ale myslím to seriózně

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi