Všeobecná kategorie > Historie Izraele

Dejr Jasín

<< < (6/13) > >>

Elazar:

--- Citace: Yan kdy 11. Dubna 2008, 10:41:07 ---No dyť jo, taková reakce je naprosto vpořádku. Hele mě bylo jasný, že zmínka o Dajr Jasínu vyvolá malé pozdvižení, ostatně proto jsem jí tam napsal, no a někdo to těžce rozdejchával.

--- Ukončit citaci ---

OK, tak konečně Yan vylezl s pravdou ven, jen nechápu, že ti to trvalo tak dlouho. Myslel jsi to jako provokaci a prudu, o nic jiného ti nešlo, tudíž veškerá negativní reakce na tvůj příspěvek byla zcela oprávněná (a že jsem málem už začal mít výčitky svědomí  :D).

Jdu si zainhalovat O2, abych to vůbec rozdejchal ;D

Scooolie:
 ;D

Yan:
Tak teď jsem z toho vážně jelen. Že zoom vytáh to datum je fakt. Že mě na tomhle základě napad Dajr Jasín je taky fakt. Že byl vyražděn 9.4. je taky fakt. Že jsem tam napsal jednovětou zmínku (která byla v daném fóru OT) je taky fakt. No a že proizraelská loby to bude brát jako provokaci což se dalo čekat je taky fakt......... A to to tam kvůli tomu nemam zmínit?  :o
Mimochodem ty reakce byly veskrze symptomatické  ;D .............

zoom:
Ano zminila jsem datum, protoze toho dne byli zavrazdeni dva nevinni lide, kteri pracovali na prekladisti pro palestince a byli zavrazdeni v dusledku vyhnani z Gazy, stejne tak jako jsou kasamy strilene z Gazy na Askelon a Sderot a okoli  dusledkem tohoto pochybneho manevru Sarona a jeho party. A vsichni kdo s tim souhlasi jsou spoluodpovedni. Proto me to rozcililo a vyjadrila jsem se. Odpovedet Dejr Jasinem byla blba provokace a jako na takovou na ni bylo reagovano.

Yan:
To nebyla blbá provokace (je zajímavé sledovat kdo to tak bere), to byla připomínka jednoho zločinu. Jednoho konkrétního který byl spáchán v ten den, před 60 lety. Je snad připomínka zločinu provokací?  :o

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi