Všeobecná kategorie > Historie Izraele

Dejr Jasín

<< < (4/13) > >>

Elazar:
Yane, a proč jsi to napsal do diskuze, která s tím vůbec nesouvisí a vůbec se toho netýkala?  :D Nebo u piva či fotbalu svým kamarádům také jen tak mezi řečí říkáš, co za výročí připadlo na tento den?  ;D

A bude nějaké pěkné výročí na dnešek?  ;D

Nikdo tady přece nepopírá, že se to stalo, a dokonce to bylo odsouzeno, tak o co jde? Myslím, že Vader to shrnul dostatečně. Ty sám o těchto věcech ani historii nic nevíš a jen cinicky využíváš tento masakr a jeho oběti k provokování. Ale je pravda, že k ničemu jinému tady nejsi, takže už jsme si na to mohli zvyknout, což už bylo rovněž řečeno ;)

Yan:
Abych předešel nařčení že se "v tom rýpu", tak bych rád zdůraznil že je to zase reakce na předchozí příspěvek.

--- Citace: Elazar kdy 11. Dubna 2008, 09:58:49 ---Yane, a proč jsi to napsal do diskuze, která s tím vůbec nesouvisí a vůbec se toho netýkala?  :D Nebo u piva či fotbalu svým kamarádům také jen tak mezi řečí říkáš, co za výročí připadlo na tento den?  ;D
--- Ukončit citaci ---

Takže, stačí se podívat do začátku vlákna o Lahavovi. To bylo tak: zoom založil to vlákno a ve svém prvním příspěvku uvedl

--- Citace: zoom kdy 10. Dubna 2008, 09:34:10 ---......To ze clanek vysel den po te, kdy  palestici zavrazdili dva pracovnici prekladiste v Gaze je podle me skandalni.
--- Ukončit citaci ---
no a na to jsem já napsal

--- Citace: Yan kdy 10. Dubna 2008, 10:00:19 ---No, ony se ty články připravují s jistým předstihem, to byla pouze náhoda. Mimochodem, 9.4. je výročí vyvraždění vesnice Dejr Jasín.
--- Ukončit citaci ---
Prostě jsem si uvědomil že na ten inkriminovaný den o kterym v nějakých souvislostech psal zoom připadá i výročí vyvraždění Dajr Jasínu. Tak jsem to tam napsal a nijak jsem to nemínil dále rozpitvávat. Takže jak vidíš ten důvod vlastně vznikl jako jakási reminiscence na to datum při čtení příspěvku zooma. Přišly na to celkem korektní reakce (Scooolie), reakce poněkud zvláštní (Vader třeba napsal že jsem mimo mísu - jako že jsem se splet v datu??) i reakce mě rovnou označující za provokatéra (Samuel). No a pak už to šlo vlastní cestou. Hele, kdyby tady na fóru bylo jasně napsáno, že je ZDE zakázáno zmiňovat vyraždění Dajr Jasínu, tak já jakožto disciplinovaný účastník zdejší diskuze bych tohle pravidlo rozhodně neporušil. Jelikož jsem takovýto zákaz zde nezaregistroval, tak jsem to zmínil (samozřejmě slušnou formou).
Pokud jde o ty data, a to proč mě napad zrovna ten Dajr Jasín, to je otázka. Prostě to datum znám. Všechna čest Keshia Knight Pulliam, ale na její výročí které (jak správně uvádíš) na tento den také připadá jsem si opravdu ale opravdu nevzpoměl.

Mimochodem, i kdyby to byla provokace, tak určitě byla napsaná slušnou formou. A proč vám to vlastně vadí?

Scooolie:
Přátelé, co se věnovat něčemu smysluplnějšímu než debatě na téma "Rýpe či nerýpe Yan?"  ;D ?

Berme to tak, že Yan položil nějakou otázku, o té se debatuje. Jeho úmysly kalé či nekalé bych nechal stranou,  protože je jedno, proč se ptal.

Yan:
Tak teď si zahraju na hnidopicha já. Já jsem žádnou otázku nepoložil. Já pouze zmínil ono výročí. Nic víc (tedy pokud nemáš na mysli tu otázku proč vám to vlastně vadí?).

Scooolie:
 ;D Nevadí, nevadí. Jak už jsem uvedl včera, beru to na vědomí. Ale nehodlám tomu věnovat víc času, protože se nevěnuji ani jiným násilnostem z té doby, rozsahem srovnatelným.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi