Všeobecná kategorie > Historie Izraele
Dejr Jasín
Yan:
to Eleazar: já nehodlám nic dokazovat, nemam pro to důvod. Prostě jsem napsal že na 9.4. připadá výročí vyvraždění vesnice Dajr Jasín, což je pravda. To že ti to připomenutí vadí je tvůj problém.
Yan:
A ještě pro hnidopicha....... (Kdo uhodne koho mám na mysli?) doplním své 2 příspěvky z vlákna o Lahavovi.
--- Citace: Yan kdy 10. Dubna 2008, 10:00:19 ---No, ony se ty články připravují s jistým předstihem, to byla pouze náhoda. Mimochodem, 9.4. je výročí vyvraždění vesnice Dejr Jasín.
--- Ukončit citaci ---
--- Citace: Yan kdy 10. Dubna 2008, 18:23:19 ---Já to samozřejmě nijak zle nemínil. Stalo se to (to je neoddiskutovatelné), výročí bylo 9.4. (což je také neoddiskutovatelné), zoom se pozastavil nad souvislostí toho dne (s něčím jiným), tož jsem to připoměl.......... předpokládal jsem že se to může......... Nebo jsem snad udělal něco špatně? :o
--- Ukončit citaci ---
Yan:
Ale je mi jasný, že když někdo tady připomene to že byla Izraelci vyvražděna arabská vesnice, tak (byť je to skutečnost) jedná se zde o velký prohřešek a člověk za to jak napsal Eleazar (cituji) schytal zaslouženou spršku (konec citace).
Vader:
Yane, chovate se jak malej. Co vam v reakcich schazi ? Odsouzeni zabiti civilistu tu bylo. Pripomenuti, ze byla valka tu bylo. Nikdo tu netvrdil, ze se v Dar Jasinu nic nestalo. Co JESTE chcete ? Abychom tu ronili krokodyli slzy ? Nebo se mame dat sborove k Shalom Achshav ? Vy se v tom, s odpustenim, rypate jako hovnival ve sve kulicce.
Yan:
Ale mě přece nic neschází. Vezměme to chronologicky:
1.Já jsem napsal jedinou větu, kde jsem uvedl že 9.4. je výročí vyvrazdění vesnice Dajr Jasín. NIC VÍC! Na to přišla sprška reakcí, mimo jiné i tvá (z níž cituji) ....Chci verit tomu, ze to nemyslel nijak zle a ze je jen tak trochu mimo (konec citace).
2. Tak jsem se podivil "co jsem udělal špatně".
3. Elazar mi poradil abych založil vlákno a Dajr Jasínu, neboť ve vláknu o Lahavovi jsem off-topic.
4. Dal jsem na jeho doporučení a to vlákno jsem založil.
5. Dal jsem sem foto jednoho středečního článku z novin a pro zjednodušení sem doplnil citace vyjádření k Dajr Jasínu z vlákna o Lahavovi, aby to bylo pohromadě.
Tak mi tady najdi něco kde píšu že po vás něco chci.
Všimni si, že kromě té jedné věty a jednoho podivení, jsem se v tom vůbec nijak nerýpal. Tohle vlákno by třeba bez Elazara vůbec nevzniklo. To a moje příspěvky do něj jsou vlastně až následnou reakcí na jeho návrhy či žádost o důkazy (cituji) ...Můžeš nějak dokázat, že jsi Dejr Jásín nevytáhl ze všech těch dat jenom jako provokaci..... (konec citace).
PS: všimni si, že i tohle je reakce na tvoji výtku.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi