Všeobecná kategorie > Historie Izraele

JEHUDA LAHAV

<< < (8/13) > >>

Yan:
Sorry, to s tim ateismem patřilo do jinýho fóra. Aler stejně si myslim že mám pravdu  :)

zoom:
S tématem to trochu souvisí, tak vám sem dám pro pobavení tuto žhavou informaci z Izraele - víte co právě hraje oficielní stanice Reshet BET - ruské častušky ud od 14.00 zdejšího času a vypadá to, že to alespoň do 15.00 vydrží. Musím říct, že mám smíšené pocity. Je to opravdu těžké žít v historicky komplikovaném období.

Vader:
Vazeni diskutujici,

spravu fora kontaktoval pan Jehuda Lahav.
V reakci na tuto diskusi se velmi ohradil proti obvinenim, ze by psal protiizraelske clanky pro Rude Pravo v 50. letech minuleho stoleti.
Zcela logicky pozaduje, aby mu byla ukazan jediny clanek v RP z tohoto obdobi podepsany autory Jigalem Arcim, Jehudou Lahavem anebo Štefanem Weiszlovitsem. V opacnem pripade by bylo nasi povinnosti se panu Lahavovi verejne omluvit.
Well, delejte co umite, ale delejte to rychle. Pan Lahav ani ja nemame trpelivost nekonecnou. Ja jako admin, pan Lahav jako "obvineny".

Scooolie:
Pohledáme, případné chyby opravíme.

Co se týče samotných námitek, jistě nic nebránilo Jehudovi Lahavovi, aby je napsal přímo sem na Fórum. Toto je diskusní fórum, takže jsou zde názory různé a není starostí redakce kontrolovat u každého názoru jeho věcnou správnost.

Proč by se měla redakce Eretz.cz omlouvat za případnou věcnou nesprávnost v příspěvku jednotlivých diskutujících je mi záhadou. To je věc každého diskutujícího.

A co se týče rychlosti, tak se opravdu nehodlám kvůli Jigalu Arcimu přetrhnout. Příspěvky o něm tu jsou řadu měsíců. Možná by věci prospělo, kdyby sám Lahav napsal, do kterých novin to tedy psal v 50. letech a kdy začal psát do ústředního tiskového orgánu Ústředního výboru KSČ.  >:D V jeho krátkých životopisech v notickách jeho knih se objevují po roce 1949 jen zmínky o práci pro izraelská média a pak až po převratu pro česká a slovenská. Soudružská činnost Jigala Arciho prostě záhadně chybí...

Vader:

* pretrhnout se nemusis, ale tak 14 dnu bych povazoval za prijatelne
* dukazni bremeno nese nejen diskutujici, ale i admin fora, tedy ja, pokud jsem umoznil tvrzeni zverejnit. Jehuda Lahav nemusi dokazovat ci vyvracet nic.
* omluva je vec, ktera se rika nebo pise, pokud se spleteme (nebo nenajdeme dukazy) a nekomu subjektivne nebo objektivne ublizime

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi