Všeobecná kategorie > Historie Izraele

JEHUDA LAHAV

<< < (7/13) > >>

Vader:
Yane, pokud nemate co rict k tematu, radeji mlcte a neztrapnujte se.

Yan:

--- Citace: Vader kdy  3. Května 2009, 21:35:17 ---Yane, pokud nemate co rict k tematu, radeji mlcte a neztrapnujte se.

--- Ukončit citaci ---
O tom kdo se ztrapňuje by se dalo debatovat..... mimochodem, já jsem o ateismu v tomhle vláknu nezačal, možná byste svoji poznámku měl směrovat tímto směrem

zoom:
Yan, klidek, chladny obklad na hlavu a sklenice studen0 vody vase nazory postavi do uplne jineho uhlu  ;D

Jicchak:
Onen Yanův příspěvěk byl opravdu hodně primitivní, navíc jak napsal Vader nemá tato diskuse již nic společného z tématem Jehuda Lahav proto bych prosil to buď přesunout nebo vymazat.

Elazar:

--- Citace: Yan kdy  3. Května 2009, 22:18:04 ---
--- Citace: Vader kdy  3. Května 2009, 21:35:17 ---Yane, pokud nemate co rict k tematu, radeji mlcte a neztrapnujte se.

--- Ukončit citaci ---
O tom kdo se ztrapňuje by se dalo debatovat..... mimochodem, já jsem o ateismu v tomhle vláknu nezačal, možná byste svoji poznámku měl směrovat tímto směrem

--- Ukončit citaci ---

O ateismu jsi začal ty. Příspěvek sad se týkal něčeho jiného, nikoli ateismu. O tom, kdo se ztrapňuje, se také nemusí nijak debatovat - jsi to opět ty. Tak raěji svůj primitivismus projevuj jinde, třeba u KSM, tam píší podobné věci.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi