Judaismus > Obecná náboženská debata

Izraelité prý přijali Desatero pod drogami

<< < (4/6) > >>

Pepino65:
Yan asi nemyslel, že vše se dá vysvětlit současnými poznatky. Ohromné množství kdysi tajemných záležitostí se ovšem dají vysvětlit současnými poznatky. Jsem zvědav, co se dá ještě vysvětlit budoucími poznatky. ;) 

Prosím, je někdo schopen odpovědět na můj dotaz o několik příspěvků výše?

Elazar:

--- Citace: Yan kdy 11. Března 2008, 13:55:33 ---Ale to jsi to špatně pochopil. Jde o to, najít racionální vysvětlení toho co se (pokud by se to) stalo.
Pozn.: Zázraky si nechte od cesty, nejsme malé děti abychom na ně věřili.....  :)

--- Ukončit citaci ---

Tohle je zatím ta největší pitomost, jakou jsem od tebe četl :D Jako by "vysvětlení" dotyčného nebylo  dětinštější a směšnější... Už tě někdy napadlo, ža někdo těmhle věcem zkrátka věří, protože chce? A to ze stejného důvodu, jako ty na ně nevěříš? V čem si myslíš, že jsi lepší, hochu?  ;)

Elazar:

--- Citace: Pepino65 kdy 11. Března 2008, 16:39:52 ---Yan asi nemyslel, že vše se dá vysvětlit současnými poznatky. Ohromné množství kdysi tajemných záležitostí se ovšem dají vysvětlit současnými poznatky. Jsem zvědav, co se dá ještě vysvětlit budoucími poznatky. ;) 

Prosím, je někdo schopen odpovědět na můj dotaz o několik příspěvků výše?

--- Ukončit citaci ---

Co se týče toho "abstraktního vyjadřování hebrejštiny" - jedná se o typický novinářský šlendrián - ale na amaterismus novinářů, zvláště pak anonymních internetových neumětelů, kteří neznají ani pravopis, už jsme si mohli zvyknout.

Dotyčný tím pravděpodobně myslel, že biblická hebrejština nezná tvoření slov končící např. na  -ost nebo latinský -ismus ale používá pouze konkrétní označení věcí.

Pepino65:
Díky Elazare.

Yan:

--- Citace: Elazar kdy 11. Března 2008, 21:30:06 ---Tohle je zatím ta největší pitomost, jakou jsem od tebe četl :D Jako by "vysvětlení" dotyčného nebylo  dětinštější a směšnější... Už tě někdy napadlo, ža někdo těmhle věcem zkrátka věří, protože chce? A to ze stejného důvodu, jako ty na ně nevěříš? V čem si myslíš, že jsi lepší, hochu?  ;)

--- Ukončit citaci ---
Ale já si nemyslim že jsem lepší, to je spíš problém věřících že se považují za něco lepšího...... já prostě jenom nevěřim na strašidla, na zázraky, na upíry, na božstva, čarodějnice, černokněžníky, atd., atd......  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi