Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Foto dne

<< < (8/40) > >>

gvodrazka:
 :) Šalom boker tov,
myslel jsem jen "vojenský věk" podle izr. zákona, kterým je 54 let. Už jen z prezentace na webu je mi jasné, že nejste žádní manekýni. Vzhledem ke svému "fyzickému limitu" bych tak akorát mohl hrát roli figuranta na nosítkách, při 15 kilometrových přesunech jednotky, nesoucí raněného kamaráda.
Nejsem zas tak velký příznivec vojenských zbraní, jen se mi líbí některé krátké palné - Desert Eagle 50 AE, Jericho, Bull Cherokee, Mini/Micro Uzi. Každopádně díky a máte nadále moje sympa!

A šabat šalom!

gv

zoom:
No vite ze jako milujnici (rezerviste) v IDF slouzi i lidi pres 60-70. A krome toho existuje jakasi pomoc armade, kterou vykonavaji duchodci nekdy i pres 70 (hlavne z byvale SSSR, nekteri jeste bojovali ve WW2). Pomahaji v kuchyni, zasivaji padaky a delaji jine dulezite prace - to skutecne nemyslim ironicky. Takze myslim, ze Gugi ma vzhledem ke svemu veku jeste sanci  :D

Pepino65:

--- Citace: zoom kdy 26. Ledna 2008, 20:48:10 ---No vite ze jako milujnici (rezerviste) v IDF slouzi i lidi pres 60-70. A krome toho existuje jakasi pomoc armade, kterou vykonavaji duchodci nekdy i pres 70 (hlavne z byvale SSSR, nekteri jeste bojovali ve WW2). Pomahaji v kuchyni, zasivaji padaky a delaji jine dulezite prace - to skutecne nemyslim ironicky. Takze myslim, ze Gugi ma vzhledem ke svemu veku jeste sanci  :D 
--- Ukončit citaci ---

Myslím, že i týlové - logistické služby jsou důležité, takže čest jejich snažení.

Tomsik:
Po delsi dobe se objevila dalsi zajimava fotka:

--- Citovat ---Fotografie z prave skonceneho spolecneho cviceni izraelskych a americkych "spokesmanu", cili vojaku, kteri maji na starosti dokumentaci v boji. /na fotografii je jediny izraelsky vojak, je to ten co se taha s americkym kolegou :)/
--- Ukončit citaci ---

Velke rozliseni zde

Scooolie:
Paráda. Akorát chudák ten nosič  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi