Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Foto dne

<< < (6/40) > >>

Tomsik:

--- Citace: Scooolie kdy 17. Ledna 2008, 23:09:20 ---
--- Citace: Vader kdy 17. Ledna 2008, 14:56:09 ---Je videt, pane kolego Tomsiku, ze vase rubrika ma ohlas. Budete-li mit cas, muzete pripravit i nejakou soutez o Cahalu.

--- Ukončit citaci ---

To není vůbec špatný nápad! Pokud by kolega Tomsík dal dohromady nějaké otázky, redakce by vymyslela nějakou cenu a mohli bychom vyhlásit soutěž. Třeba pod heslem "Březen, měsíc bezpečnosti"  ;) :)

--- Ukončit citaci ---

Popremyslim o tom...
Ale ted mam hodne malo casu, navic IDF je velice tajemna armada, tezko se mohu ptat na nejake slozitejsi otazky, ale nejake lehci bych snad vymyslel...kazdopadne budem pokracovat v male soutezi zde ve vlaknu, odmenou budou jen bludistaci...vitam je kazdy, kdo ma zajem o IDF :)

Vader:

--- Citace: Scooolie kdy 17. Ledna 2008, 23:09:20 ---Třeba pod heslem "Březen, měsíc bezpečnosti"  ;) :)

--- Ukončit citaci ---

BESIP - BEzpecnost Sionu a Izraele Predevsim  ;D

Tomsik:
Tak pro dnesek, vzhledem k tomu, ze jsem slozil zkousku z algebry, a mam tudiz dobrou naladu, jsem si pro Vas pripravil fotku, ktera tentokrat bude bez dokonceneho komentare, komentar doplnte Vy  ;D

--- Citovat ---Izraelsky vojak a palestinec pri nepokojich mezi IDF a palestinskou mladezi v Hebronu. Kdo doplni vtipny a smysluplny komentar, co ze to jeden druhemu asi rika / naznacuje / ukazuje / prikazuje, dostane odmenu v podobe jednoho bludistaka  ;D
--- Ukončit citaci ---

Hana:
Mily Tomsiku,

dik za rubriku,IDF me moc zajima.B-huzel me ted nenapada zadny vtipny komentar,neni dost casu,prace vola...

Vas vojensky klub je take skvely,prohledla jsem si vase stranky a vypadate jako opravdovi vojaci z IDF.Docela vam to zavidim  :P

mejte se vsichni moc fajn

Tomsik:

--- Citace: Hana kdy 18. Ledna 2008, 20:00:24 ---Mily Tomsiku,

dik za rubriku,IDF me moc zajima.B-huzel me ted nenapada zadny vtipny komentar,neni dost casu,prace vola...

Vas vojensky klub je take skvely,prohledla jsem si vase stranky a vypadate jako opravdovi vojaci z IDF.Docela vam to zavidim  :P

mejte se vsichni moc fajn

--- Ukončit citaci ---

Oh, nevim co na to rict, asi jen opravdu vrele diky...kazdy takovy komentar moc potesi, budeme se snazit jeste zlepsit... 8)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi